Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Јевтовић: „Физичка припрема примарна“

Изузетно јак темпо обележио је почетак припрема Црвене звезде на Златибору.

Сви смо мало уморни, али тек је почетак и потпуно је нормално са се овако осећамо, поготово на Златибору, где смо фокусирани на то да се што боље физички припремимо. Већ у Аустрији ће бити другачија, тамо ћемо имати и утакмице и више ћемо радити на тактици. Сада нам је битно да се што боље припремимо физички – рекао је Јевтовић.

Иако је физичка припрема у фокусу на поподневном тренингу било је и рада са лоптом.

Увек нам је задовољство када има и рада са лоптом на тренингу, небитно да ли кроз шеву или неке друге вежбе. Одговара нам пошто се допустимо и уживамо са лоптом, увек је добродошла.

Иако је Црвена звезда и прошле сезоне започела припреме са истог места Јевтовић први пут тренира на терену хотела „Палисад“.

Прошле сезоне нисам био ту од почетка, тако да нисам тренирао на Златибору. Сада видим да су услови изванредни, терен је одличан, као и хотел. Све је на врхунском нивоу, сви смо презадовољни.

Црвено-бели везиста заблистао је крајем прошле сезоне.

Нисам много играо тако да ми је било напорно на крају, али трудио сам се, увек сам давао максимум и на крају сам био награђен са два гола на две утакмице. Задовољан сам тим учинком, верујем да ћу залагањем и напорним радом успети да бележим добре игре наредне сезоне – поручио је Јевтовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment