Izuzetno jak tempo obeležio je početak priprema Crvene zvezde na Zlatiboru.

Svi smo malo umorni, ali tek je početak i potpuno je normalno sa se ovako osećamo, pogotovo na Zlatiboru, gde smo fokusirani na to da se što bolje fizički pripremimo. Već u Austriji će biti drugačija, tamo ćemo imati i utakmice i više ćemo raditi na taktici. Sada nam je bitno da se što bolje pripremimo fizički – rekao je Jevtović.

Iako je fizička priprema u fokusu na popodnevnom treningu bilo je i rada sa loptom.

Uvek nam je zadovoljstvo kada ima i rada sa loptom na treningu, nebitno da li kroz ševu ili neke druge vežbe. Odgovara nam pošto se dopustimo i uživamo sa loptom, uvek je dobrodošla.

Iako je Crvena zvezda i prošle sezone započela pripreme sa istog mesta Jevtović prvi put trenira na terenu hotela „Palisad“.

Prošle sezone nisam bio tu od početka, tako da nisam trenirao na Zlatiboru. Sada vidim da su uslovi izvanredni, teren je odličan, kao i hotel. Sve je na vrhunskom nivou, svi smo prezadovoljni.

Crveno-beli vezista zablistao je krajem prošle sezone.

Nisam mnogo igrao tako da mi je bilo naporno na kraju, ali trudio sam se, uvek sam davao maksimum i na kraju sam bio nagrađen sa dva gola na dve utakmice. Zadovoljan sam tim učinkom, verujem da ću zalaganjem i napornim radom uspeti da beležim dobre igre naredne sezone – poručio je Jevtović.

Tekst na sajtu SD

Komentari

avatar
  Subscribe  
Obavesti me o