Biti član Crvene zvezde je privilegija u svakom smislu te reči. Pored ponosa koji svaki član kluba oseća što je deo najveće navijačke porodice na Balkanu, on može da odlučuje o bitnim stvarima u klubu. Da je zaista tako dokazuje i odluka kluba, a na inicijativu članova Skupštine, da upravo članovi učestvuju u kreiranju klupskog grba koji će biti aktuelan od sezone 2020/21.

Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati naš grb. Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, a kako bismo svim zvezdašima ostavili dovoljno vremena da se učlane, a samim tim i učestvuju u akciji, glasanje će trajati 28, 29 i 30. juna.

Podsetimo, našem klubu je ove godine priznata titula iz 1946. godine, a ovosezonskom krunom stigli smo i do 30. trofeja državnog prvaka i treće zvezdice na grbu koja će od ove sezone krasiti naš dres. Zbog velikog interesovanja zvezdaša oko novog grba logično rešenje je da upravo članovi budu ti koji će kreirati ključni detalj kluba.

Učlanjenje i obnovu je moguće obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu “Rajko Mitić”, ali i onlajn preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1000 dinara, deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, dok je za najmlađe zvezdaše članstvo besplatno.

Osim privilegije da učestvuju u ovoj i svim narednim anketama, članovi kluba će u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone imati privilegiju da koriste brojne ekskluzivne sadržaje, među kojima je i “social wall” na kojem izlaze objave zvezdaša sa društvenih mreža. Takođe, svi članovi imaju pravo na popust u Red star šopu i pravo preče kupovine ulaznica za evropske susrete.

Tekst na sajtu SD

Komentari

avatar
  Subscribe  
Obavesti me o