Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Чланови креирају нови Звездин грб

Бити члан Црвене звезде је привилегија у сваком смислу те речи. Поред поноса који сваки члан клуба осећа што је део највеће навијачке породице на Балкану, он може да одлучује о битним стварима у клубу. Да је заиста тако доказује и одлука клуба, а на иницијативу чланова Скупштине, да управо чланови учествују у креирању клупског грба који ће бити актуелан од сезоне 2020/21.

Сви звездаши који се учлане у клуб или обнове чланство ће стећи привилегију да кроз гласање у Звездиној апликацији за мобилне телефоне одлуче како ће изгледати наш грб. Чланови клуба ће бирати једно од три понуђена решења распореда звездица изнад грба, а како бисмо свим звездашима оставили довољно времена да се учлане, а самим тим и учествују у акцији, гласање ће трајати 28, 29 и 30. јуна.

Подсетимо, нашем клубу је ове године призната титула из 1946. године, а овосезонском круном стигли смо и до 30. трофеја државног првака и треће звездице на грбу која ће од ове сезоне красити наш дрес. Због великог интересовања звездаша око новог грба логично решење је да управо чланови буду ти који ће креирати кључни детаљ клуба.

Учлањење и обнову је могуће обавити у просторијама сервиса за чланство на стадиону “Рајко Митић”, али и онлајн преко званичног клупског сајта. Цена учлањења за пунолетна лица је 1000 динара, деца од 15 до 18 година плаћају пола чланарине, док је за најмлађе звездаше чланство бесплатно.

Осим привилегије да учествују у овој и свим наредним анкетама, чланови клуба ће у Звездиној апликацији за мобилне телефоне имати привилегију да користе бројне ексклузивне садржаје, међу којима је и “social wall” на којем излазе објаве звездаша са друштвених мрежа. Такође, сви чланови имају право на попуст у Ред стар шопу и право прече куповине улазница за европске сусрете.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment