Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Бен и Симић се прикључили екипи на Златибору

Трећег дана припрема на Златибору на јутарњем тренингу екипи су се прикључили Ел Фарду Бен и Вељко Симић.

Најтоплији дан од када су стартовале припреме на Златибору наши фудбалери отпочели су тренингом, нешто после 9 часова, на теренима хотела „Палисад“.

Појачани за двојац који је био оправдано одсутан прва два дана, Бен – Симић, рад је отворен речима шефа стручног штаба Милојевића упућеним играчима. После краћих инструкција прешло се на загревање.

У уводном делу поново су играчи подељени у три групе. Новина у данашњем тренингу у односу на јучерашњи јесте то што су вежбе снаге, уместо са „T-rex“ тракама, рађене са гумама и баланс лоптама.

Након више од 20 минута вежби, наши фудбалери су, подељени у две групе, свака на посебном делу терена са уређеним полигоном, радили на поседу лопте.
Уследило је оно што играчи највише воле, игра девет на девет, на простору од 40 метара. Настављено је са увежбавање поседа лопте, али овог пута била су дозвољена само два додира лопте.

Ову узбудљиву партију, у којој је у вођству била бела екипа, прекинуло је трчање од једног до другог шеснаестерца. Након неколико минута настављено је са игром црвених против белих, али са новим захтевима, смањеним бројем додира и другачијим преласцима из зоне у зону.

Ни изузетно топло време није сметало нашим фудбалерима који су у сваком тренутку давали максимум и борили се за сваку лопту.

Шест кругова истручавања од шеснаестерца до шеснаестерца означила су крај преподневног рада.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

зики јун 11, 2019 at 19:21

криво ми је јер нам увијек фали двојица тројица топ појачања да учнимо нешто више.да је којим случајем остао радоњић и да смо имали умјесто стојковића и савића двојицу правих у одбрани мислим да нам бени псж дао 6 комада .можда би било 4 2 за париски тим

Reply
ОКНАРБ јун 11, 2019 at 15:25

ЖЕЉЕ У ОВОМ ПРЕЛАЗНОМ РОКУ-ВРАТИТИ РАДОЊИЋА И ДОВЕСТИ КРУНИЋА И РАДОЈУ ШТА КОШТА ДА КОШТА ИЛИ ОТВОРЕНО РЕЋИ ДА НАМ ЈЕ ЦИЉ КУП УЕФА ЈЕР РЕАЛНО ЛОШИЈИ ИМАМО ТИМ НЕГО ПРОТИВ СТРАЗБУРГА

Reply

Leave a Comment