Tačno na polovini priprema na Zlatiboru fudbaleri Crvene zvezde odradili su nešto lakši trening ovog jutra.

Sunce i prijatna 23 stepena dočekala su crveno-belu ekspediciju po izlasku na teren. Nakon četiri dana izuzetno napornih treninga danas je na programu bio nešto kraći rad.

U prom delu treninga odrađene su vežbe snage, tri vrste. Mnoštvo rekvizita – balans lopte, trake, strunjače bile su postavljene na dalji deo terena. Smenjivali su se fudbaleri u grupama i maksimalno predano ispunjavali svaki zadatak stručnog štaba.

S obzirom na to da su u dva dana imali četiri vezana izuzetno naporna treninga, po završetku vežbi snage naši fudbaleri imali su izbor, da li će lagano trčati do kraja treninga ili će odigrati partiju nožnog tenisa.

Tako smo mogli da ispratimo dva izuzetno zanimljiva okršaja u ovim specifičnim utakmicama. Jednoj teniskom ekipi priključio se i Nenad Milijaš, ovog puta u opremi rezervisanoj za stručni štab.

Čitav trening, kao i prethodnih dana, ispratio je i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Prvi put od početka priprema naši fudbaleri danas će imati slobodno popodne. Iskoristiće vreme za odmor, a oni koji izraze želju popodne će odraditi lakši trening u teretani. Već sutra očekuje ih nastavak napornog ritma i dva treninga na dan.

Tekst na sajtu SD

Komentari

avatar
  Subscribe  
Obavesti me o