Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Лакши ритам четвртог дана припрема

Тачно на половини припрема на Златибору фудбалери Црвене звезде одрадили су нешто лакши тренинг овог јутра.

Сунце и пријатна 23 степена дочекала су црвено-белу експедицију по изласку на терен. Након четири дана изузетно напорних тренинга данас је на програму био нешто краћи рад.

У пром делу тренинга одрађене су вежбе снаге, три врсте. Мноштво реквизита – баланс лопте, траке, струњаче биле су постављене на даљи део терена. Смењивали су се фудбалери у групама и максимално предано испуњавали сваки задатак стручног штаба.

С обзиром на то да су у два дана имали четири везана изузетно напорна тренинга, по завршетку вежби снаге наши фудбалери имали су избор, да ли ће лагано трчати до краја тренинга или ће одиграти партију ножног тениса.

Тако смо могли да испратимо два изузетно занимљива окршаја у овим специфичним утакмицама. Једној тениском екипи прикључио се и Ненад Милијаш, овог пута у опреми резервисаној за стручни штаб.

Читав тренинг, као и претходних дана, испратио је и спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Први пут од почетка припрема наши фудбалери данас ће имати слободно поподне. Искористиће време за одмор, а они који изразе жељу поподне ће одрадити лакши тренинг у теретани. Већ сутра очекује их наставак напорног ритма и два тренинга на дан.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment