Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Тактичке замисли на преподневном тренингу

После јучерашњег слободног поподнева фудбалери Црвене звезде данас ће имати два напорна тренинга. Први су одрадили овог јутра од 9:30 на терену хотела „Палисад“.

Звездаши на Златибору су навикли на ритам тренинга наших првотимаца тако да се на трибинама већ нешто полсе девет сати могу видети навијачи са заставама, који су дошли да подрже шампионе. Малишани су, наравно, најгласнији па су тако повици:“Звезда, Звезда!“ и овог јутра дочекали екипу. То им је, наравно, олакшало и улепшало напоран рад.

Након уводног загревања и неколико истрчаних кругова, екипа се позиционирала на делу иза гола, где су постављену реквизити за вежбе. Након двадесетак минута уобичајених вежби прешло се на рад са лоптом. Лутке и чуњеви овог пута представљали су препреке.

Највећи део тренинга био је посвећен раду на тактици. Са великом пажњом наши првотимци слушали су команду шефа Милојевића, који је био изузетно задовољан приступом својих изабраника.

Овог пута са трибина читав тренинг посматрао је и некадашњи капитан црвено-белих Александар Луковић, у друштву Душана Анђелковића. Добро познат тандем кумова подржао је екипу.

Пред нашим фудбалерима је поподневни одмор и још један тренинг од 17:30.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment