Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

О лицемерју, борби за правду и морбидним „перформансима“

КК Црвена звезда мтс честита победу КК Партизан НИС у другој утакмици финала Суперлиге Србије и на „одличној организацији утакмице“ која је одиграна у среду. Клуб позива навијаче Црвене звезде да испуне дворану у суботу на утакмици која почиње у 19 часова.

КК Црвена звезда мтс честита победу КК Партизан НИС у другој утакмици финала Суперлиге Србије.

Као клуб нисмо се оглашавали ни након прве утакмице финалне серије, иако смо имали много разлога да будемо незадовољни суђењем, које је могло директно да утиче на крајњи исход утакмице.

Уместо тога, од почетка финалне серије, а посебно након прве утакмице, наслушали смо се демагогије, намерно замењених теза, неистина, дубокоумних анализа о броју слободних бацања и притисака на судије и напада на лигу…

КК Црвена звезда мтс честита КК Партизан НИС и председнику тог клуба „на одлично организованој утакмици“ у среду 12.06.2019. године која је „оголила“ све, на првом месту лицемерје тандема Мијаиловић – Тринкијери, оних који су се уживели у улогу „жртава“ и некаквих бораца за правду и чистоту српске кошарке“.

Ваљда је један од видова те борбе и морбидан „перформанс“ ваљда само јасан и духовит онима са ишчашеним и поремећеним умом: венци, цвеће и свеће који су се „волшебно“ појавили на другој утакмици финала, па чак и на клупи КК Црвена звезда након утакмице, што их заиста симболично ставља у улогу „гробара“.

Нажалост свих – ГРОБАРА СРПСКЕ КОШАРКЕ.

КК Црвена звезда мтс верује да је навијачима нашег клуба све јасно. Нећемо бити статисти и мирно гледати ово што се дешава. Зато их позивамо да у суботу испуне дворану „Александар Николић“ и помогну тиму да дође до нове победе: без увреда, бацања разних предмета, упаљача, кованица, паљења бакљи, пљувања и разноразних „маштовитих” гробарских „инсталација“.

КК Црвена звезда

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Gile Delija puki јун 14, 2019 at 00:13

Smradovi morbidni. Vidi se da nismo isti, to Srbi nikada ne bi činili. Jasno je iz koje sredine to dolazi. Ta ista njihova braća su klala u jasenovcu i bacali Srbe po Hercegovačkim jamama zato što ni u podsvesti nisu mislili da to čovek čovekeu može činiti. Zato svih 8000 u subotu i pokazati seljaku iz prislonice ( izvinite ostali žitelji prislonice niste kao on) i onom masnom latino-hrvatskom prevarantu da mi Srbi nismo više naivni i da ništa ne zaboravljamo a Bogami više i ne praštamo. Sa našom Zvezdom uz Božiju pomoć do titule.

Reply
MILOS RANKOVIC јун 13, 2019 at 18:33

I SAMO JOS NESTO O NASIM IGRACIMA I TRENERU,PRVO KRIVO MI JE STO TRENER SME SAMO DA SE DERE NA SIMANICA,RISTICA DOBRICA,POGLEDAJTE SNIMAK UTAKMICE OVU UTAKMICU JE DAO FILIP COVIC,U ZADNJA DVA MINUTA DVA NAPADA NIKO OD NASIH IGRACA NIJE PIPNUO LOPTU SEM NJEGA,JEDNU JE IZGUBIO,DRUGU DAO DAVIDOVCU DVE SEKUNDE DO ISTEKA NAPADA,JASNO JE SVIMA DA RISTIC NEMA KVALITET ZA ZVEZDU,RIVERS SUTIRA NEREZONSKI,RENFRON MU SKACE UZIMA LOPTU,A ON VECI DVADESET CENTIMETARA,OVAJ FAJE SVAKA MU CAST.COVEK 34 GOD SKACE, BORI SE,GINE MASI SUTEVE ALI BORAC,IMAM MISLJENJE DA ONI MNOGO VISE ZELE TITULU NEGO NASI IGRACI,NEMOGU DA SHVATIM DA ODZO CETRI PUTA ISPUSTI LOPTU,A IMA RUKE KO LOPATE,ZATO BRACO DELIJE U SUBOTU DA NAPUNIMO DVORANU I POKAZEMO BAGRI KO JE KO,I JOS JEDNOM MAKSIMALNO VREDJANJE NJIHOVOG TRENERA I PREDSEDNIKA,MORA TAKO ONI NAS MI CEMO DUPLO VISE,AKO NJIHOV IGRAC OTVORENO KAZE MRZIM ZVEZDU,E PRESESCETI ZAGORCU ILI KAKO VEC PREZIVAS,I MORAMO DA PODRZIMO NEBOJSU COVICA JER AKO ON ODE TESKO KO MOZE DA SE BORI PROTIV OVIH LOPOVA

Reply
MILOS RANKOVIC јун 13, 2019 at 18:20

PRVO OVO SUDJENJE NE DA JE KRADJA NEGO VISESTRUKA KRADJA,4 NESPORTSKE I TEHNICKE NJIMA NIJEDNA,SVAKI FAUL SVIRAN NJIMA MORA DA SE OBJASNI ZASTO,SVAKA PROVERA SNIMKA U NJIHOVU KORIST,COVICU NAMERNA OK,POSLE NJIMA ISTO OBICAN FAUL,FAJE ZAKUCAVA LOPTA ULAZI U KOS NIJE PRIZNAT OPRAVDANO,A OCIGLEDNA NAMERNA,NJIHOV TRENER PRICA VISE SA SUDIJAMA NEGO SA SVOJIM IGRACIMA,NAVIJANJE SVASTA SAM VIDEO I CUO ALI OVO DA VENCE DONESU MOGU SAMO JEDNO RECI VI STE BOLESNICI POSETITE PSIHIJATRE,DALJE OVA DRZAVA STA RADI JEDAN NJIHOV IGRAC KAZE KAKVO NAM JE DRUSTVO U KOJOJ ZIVIMO TAKO JE I SUDJENJE,ZNACI JEDAN RADE ZAGORAC KOJI DAL JE U PITANJU UOPSTE SRBIN VREDJA DRZAVU SRBIJU,A ZNA SE CIJE IGRAC RAZNATOVICEV KOJI MRZI SRBE,NARAVNO OD SVOG GAZDE mila,DALJE NJIHOV PREDSEDNIK BRACO DELIJE JA MISLIM DA JE NAMA STVARNO SVIMA JASNO SA KAKVOM BAGROM IMAMO POSLA,U SUBOTU MORA BITI MAKSIMALNO VREDJANJE NJIHOVOG PREDSEDNIKA I NJIHOVOG MASNOG TRENERA KOJI PLJUJE ISTO PO SRBIJI,BRACO ONI LOPOVI IZ crne gore SU NAS VREDJALI I VIDELI SU KAKO SU PROSLI HOCEMO OVU BAGRU I BOLESNIKE DA JOS VISE ISTRESEMO NEMOJTE NAS DIRATI AKO SE PROBUDIMO POJESCEMO VAS,I ZASTO PREDSEDNIK DRZAVE NEKAZE KOLKO JE PARA DAO ZVEZDI KOLKO NJIMA,ONI IGRAJU U ARENI,A SVI ZNAMO KOLKO KOSTA JEDNA UTAKMICA

Reply
ZELJKO јун 13, 2019 at 18:59

BRATE DA LI SI VIDEO KOMENTARE NAŠIH POSLE DRUGE UTAKMICE,FOL BRANIMO TOMIĆA IGRAČE ITD…PA U PRVOJ SMO POKRADENI A ONI SE PRAVE ŽRTVE,NIJEDNA NAMERNA NIJE BILA SEM MOŽDA FILIPOVA RAMENOM.ODŽO 3 FAULA NI PRINETI DA JE NAPRAVIO.TOMIĆ ĆE BITI BOLJI OD RADONJIĆA ,MI IGRAMO BEZ CIRBESA I BEZ PRVOG PLEJA A RISTIĆ JE NA SKOKU I ZAGRAĐIVANJU LOŠ.

Reply

Leave a Comment