Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Томић: Спремни смо за трећи меч

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују Партизан НИС у трећој утакмици финала плеј-офа Суперлиге. О предстојећем мечу говори тренер Милан Томић. Утакмица се игра од 19 часова, капије дворане отварају се у 17 часова.

Трећа утакмица финалне серије плеј-офа Суперлиге између кошаркаша Црвене звезде мтс и Партизана НИС игра се у суботу од 19 часова у дворани „Александар Николић“, а домаћин утакмице су црвено-бели.

Тим поводом у просторијама клуба на Малом Калемегдану одржан је састанак безбедности коме су присуствовали представници Полиције, БИА, осталих безбедносних структура задужених за ову утакмицу, као и представници КК Партизан и директор КЛС.

Са друге стране, црвено-бели се припремају за трећу утакмицу у којој ће бити домаћини, а пред овај меч своја очекивања изнео је тренер црвено-белих Милан Томић:

Пред нама је трећа епизода ове финалне серије, спремни смо, играмо на домаћем терену. Морамо да одиграмо на врхунском нивоу, ова серија је исцрпљујућа, крај је сезоне, али имамо пред нама циљ, освајање титуле за наш клуб и наше навијаче, које позивам да дођу у великом броју , пруже нам подршку и дају неопходну енергију сада када је потребно. Огњен Добрић се повредио током друге утакмице, и одлуку о његовом наступу донеће лекари пред сам почетак утакмице јер је таква врста повреде.

КК Црвена звезда мтс позива све своје присталице да дођу у великом броју на трећу утакмицу финала и пруже громогласну подршку нашем тиму како би дошли до нове победе у финалној серији.

Капије дворане Александар Николић биће отворене у 17 часова, а клуб овом приликом апелује на све због изузетно детаљних контрола на улазима, да дођу у дворану раније.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment