Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини таленти блистали у Немачкој

Најмлађе селекције Црвене звезде наставиле су да нижу сјајне резултате и током јуна.

На смотри талената из бројних европских земаља у Келну, наши дечаци рођени 2010. године освојили су треће место у конкуренцији 120 екипа. Ученици Славише Шуше у полуфиналу су на пенале поражени од Интера, али су тријумфом над Бохумом стигли до трећег места.

Сјајан утисак, упркос нешто ранијој елиминацији, оставили су и црвено-бели бисери рођени 2009. и 2011. године који су заузели седма места у свом узрасту. Осмогодишња селекција елиминисана је од Милана, док је две године старија селекција такође завршила такмичење против италијанског представника Интера.

Успех наших талената са поносом је сумирао Владимир Цвјетићанин, координатор Звездине школе фудбала.

Још једном су наши таленти показали велики потенцијал и на најбољи начин представљали клуб. Оставили смо феноменалан утисак у конкуренцији&нбсп; најбољих европских клубова, победили смо таленте Бајерна, Бохума, Локерена, Норича, Леверкузена – рекао је Цвјетићанин.

Одличним играма у Келну, Звездини таленти су наставили са сјајним резултатима ван граница земље, а претходно су се са златним одличјем окитили бисери рођени 2007. године. Ученици Уроша Урошевића су недавно освојили турнир у Франкфурту савладавши Минхен 1860, Ајмтрахт, Мајнц и Волфсбург.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment