Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Списак путника за Аустрију

Фудбалери Црвене звезде, након завршене прве фазе припрема на Златибору и дана одмора у Београду, кренули су у аустријски Виндишгарстен, где ће одрадити други део припрема.

 

Црвено-бела експедиција и ове године другу фазу припрема обавиће у Виндишгарстену. Ово аустријско место биће дом наших фудбалера све до 2. јула, када је заказан повратак за Београд.

На списку путника нашло се 26 имена: Зоран Поповић, Милош Гордић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Немања Милуновић, Милан Родић, Милош Вулић, Мирко Иванић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Ел Фарду Бен, Марко Марин, Ерик Јирка, Горан Чаушић, Милан Јевтовић, Вељко Симић, Алекса Вукановић, Милан Павков, Ричмонд Боаћи, Радован Панков, Никола Крстовић, Југ Станојев, Жељко Гаврић, Марко Конатар и Александар Станковић.

Чувар мреже Милан Борјан има обавезе са канадском репрезентацјом, а са младом репрезентацијом Србије су Срђан Бабић и Милан Гајић. Дејан Мелег, Дејан Видић и Срефан Хајдин остали су у Београду и радиће са помоћним тренером Ивицом Момчиловићем. У Београду је остао и Лоренцо Ебисилио, а очекује се да се он врло брзо прикључи екипи.

Црвена звезда ће на припремама у Аустрији одиграти и пет пријатељских утакмица.

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE јун 17, 2019 at 17:35

kakav spisak kakvi bakraci..uefa skratila spisak rivala i u prvo kolo nam pada ili Kluz ili ferencvaros..sto znaci da sa ovim sastavom mi smo dovidjenja u prvo kolo..aj cao

Reply
Hadži Dragan NBG јун 17, 2019 at 18:05

Jak mi Ferencvaroš kad im glavni u odbrani naš dvadeseti igrač Frimpong koga smo im uvalili za 300.000. Verujem u Miloja i Zvezdu, a dokle će da doguraju, videćemo.

Reply
ДЕЛИЈА ДО КОСКЕ јун 17, 2019 at 14:39

да ли је тачно да се преговара са чаврићем и ђуричићем?

Reply

Leave a Comment