Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда представила нови пакет Вибер стикера!

Најтрофејнији фудбалски клуб у Србији и омиљена глобална апликација за размену порука представили су 17 нових Вибер стикера за обожаваоце црвено-белих широм света.

Љубитеље најважније споредне ствари на свету и најтрофејнијег српског клуба обрадоваће вест да је ФК Црвена звезда представила нови шампионски пакет Вибер стикера који ће одушевити све навијаче и учинити дописивање још занимљивијим!

Популарна Маракана, шампионски трофеј, омиљени навијачки слогани и ликови тренера Милојевића, капитена Савића, асова Павкова, Борјана, Марина, Стојковића, Боаћија, Бена и других красе друго издање Звездиних изузетно популарних визуала на Виберу. Пратећи и поштујући жеље својих навијача окупљених и у оквиру Вибер заједнице руководство клуба омогућило им је да сада своју љубав, осим на трибинама стадиона, могу да изразе кроз дељење ликова њихових омиљених играча, слогана и асоцијативних визуала клуба садржаних у новом пакету стикера на Вибер платформи – коју користи преко милијарду људи широм света.

Драго нам је што настављамо успешну сарадњу са Ракутен Вибером, која траје годинама. Верујемо да ће и ови стикери допринети великој активности наше заједнице на омиљеној апликацији за размену порука у Србији и региону и да ће наши навијачи широм света бити још више повезани и поносни на свој омиљени клуб – изјавио је Стефан Пантовић, оперативни директор ФК Црвена звезда.

Вибер стикере ФК Црвена звезда можете преузети овде!

Члан Вибер заједнице ФК Црвена звезда можете постати овде!

Осим тога што је омиљена апликација за размену порука, Вибер је од сада и разноврсна платформа која путем једне од њених основних функција – Вибер Цоммунитиес (заједница) повезује, окупља и помаже људима да се препознају по сродним интересовањима, активностима, емоцијама и укусима. Вибер заједница ФК Црвена звезда једна је од најактивнијих на дневној основи у нашем регоину – већ сада има више од 64.000 чланова, а овај број ће од данас само расти.

Срећни смо што видимо да су поклоници спорта радо прихватили коришћење дигиталних канала како би свакодневно примали информације и били у контакту са својим омиљеним тимом. Веома смо поносни на ову сарадњу, јер је Црвена звезда клуб са дугом традицијом, али у исто време и веома модерна организација која схвата и примењује најсавременије трендове у комуникацији. Њихова Вибер заједница се истиче и шире од спортских удружења у региону и овај инспиративан пакет шампионских Вибер стикера представља прави поклон клуба и Вибера свим њиховим навијачима за приврженост и страст, где год се они налазили на свету – рекла је Даниела Иванова, директорка развоја Вибера за централну и источну Европу.

Вибер стикери ФК Црвена звезда биће бесплатни и доступни за преузимање широм света током наредна три месеца!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment