Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Симић: „Максимално подижемо форму“

Овог јутра изабраници Владана Милојевића наставили су са радом у аустријском Виндишгарстену.

Нашу екипу другог дана рада у овом месту подно Алпа очекују два тренинга. Први је одрађен од 9 сати и 30 минута. Као што је то устаљена пракса у Виндишгарстену наши фудбалери су после краће вожње бицикла стигли на терен. У уводном делу се радило на снази, наши фудбалери радили су са гумама, а потом је уследио и рад на стабилизацији.

Након тога убачене су лопте и екипа је вежбала технику извођења паса за убрзање игре, тачност и прецизност. Уследиле су две тактичке игре у аеробном режиму. Прва је подразумевала окршај осам на осам са три џокера, то јест када се узме лопта однос осам на десет играча. У другом делу играло се по зонама, одбрамбеној, средњој и високој. У питању је била сложена тактичка вежба. У уводном делу, у одбрамбеној зони наши првотимци имали су задатак да буду близу играча и да бране добро центаршут, у средњој зони су водили рачуна о томе да освоје другу лопту и у трећој су нападачи испуњавали свој задатак да постигну гол.

Читав рад био је увод за поподневни тренинг који ће бити доста интензивнији интензивнији.

Утиске након два одрађена тренинга у Аустрији изнео је Вељко Симић.

Свакако је рад у Аустрији много лакши него на Златибору. Тамо смо одрадили базични део, а сада прелазимо на техничко-тактичке замисли и на рад са лоптом. Ово је потпуно другачија врста припрема. Очекује нас пет пријатељских утакмица на којима ћемо да подигнемо максимално форму пред квалификације за Лигу шампиона и првенство. Имамо одличне услове за све то овде у Виндишгарстену, терени су одлични и време је пријатно – поручио је Симић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment