Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Први меч данас у 18:30 уз пренос

Познат је распоред свих пет пријатељских утакмица које ће наша екипа одиграти на припремама у Аустрији. Прва је на програму данас од 18:30 против локалног Виндишгарстена, а директан пренос биће на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда.

Изабраници Владана Милојевића састаће се са екипом Виндишгарстена и одиграти први меч на летњим припремама. Знамо колико интересовање влада за сваку Звездин утакмицу те смо вам обезбедили директан пренос на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда. Будите уз наше момке од 18:30, а прилику да их одржите имаћете на још четири утакмице ко краја припрема.

Већ за три дана, 22. јуна изабраници Владана Милојевића имаће јаку проверу против Клужа. 25. јун заказана је утакмица против кипарског Аполона. Четири дана касније наши првотимци отпутоваће у Салцбург, где ће одиграти утакмицу са руским Зенитом. Последња провера за црвено-белу експедицију биће 1. јула са аустријским друголигашем Блау вајс.

Термини одигравања утакмица накнадно ће бити објављени.

Иако их поподне очекује утакмица за црвено-беле нема одмора. Наши момци одрадили су тренинг на коме су припремали тактику.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јун 19, 2019 at 18:54

neverovatno..napisao na jotube kanalu a tamo tekme jos kad moj deda bio u solunskom ratu..sta je tesko da napise precizno kako da se udje ili da se stavi link..starsno

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 19, 2019 at 18:42

nema nigde prenosa..kakav ju tub kakvi bakraci

Reply

Leave a Comment