Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Хелсинки или Торшавн потенцијални противници у другом колу

На данашњем жребу у Ниону одлучено је да ће се Црвена звезда, уколико изађе као победник из двомеча са Судувом, састати са бољом екипом из окршаја Хелсинки – Торшавн.

Први задатак постављен пред наше фудбалере јесте победа у двомечу са Судувом, која би их одвела у друго коло квалификација за Лигу шампиона, где их чека победник дуела између финског Хелсинкија и Торшавна са Фарских Острва.

Прве утакмице другог кола квалификација за Лигу шампиона на програму су 23. и 24. јула, а реванши 30. и 31. Уколико тријумфују у првом колу изабраници Владана Милојевића у првом мечу другог кола биће домаћини победничкој екипи.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јун 19, 2019 at 13:43

idealan zreb..sad Terza da rizikuje par miliona i dovede 3 Marina i da osiguramo bar LE..ne dovoditi igrace da im se ozivi karijera kao ivanica,melega milunovica vec dovesti preverene igrace ..a ovi sto se spominju tomane,havez i kanjas obicne neznalice kao gbbeljic,zule.savic jevtovic i ostala boranija..sa ovim sastavom i sa ovima sto se spominju kao pojacanja nema dalje od drugog kola

Reply

Leave a Comment