Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеОбавештењаФудбал

Терзић о прелазном року, приходима, Јовељићу, новом капитену

Црвена звезда се налази у аустријском Виндишсгартену на припремама а екипи се прикључио и генерални директор Звездан Терзић. Данас је разговарао са новинарима који се налазе у Аустрији са екипом о разним актуелним темама а највише о актуелностима везаним за прелазни рок.

– Сваки прелазни рок демантујемо сами себе и екипи је потребна свежа крв и довешћемо три или четири квалитетна играча са којима смо дуго у разговору. Голман, задњи везни, леви бек и шпиц. Нећу говорити о именима док посао не буде завршен, рекао је Терзић на почетку.

Директор није открио имена али та четири играча би требало да буду голман Васиљевић, леви бек египћанин Хавез, задњи везни шпанац Кањас и нападач Томане португалац из Тонделе.

Терзић је након тога говорио о могућим одласцима из клуба.

– Могућ је одлазак Ебисилија. Близу су и Савић и Стојковић. Одрадили су посао и ставили смо коректно обештећење и верујем да ће наћи нове клубове. Јевтовић не може да иде. За Павкова и Боаћија има понуда али видећемо. Увек смо у раскораку и често морамо да доведемо играче пре продаје. И за Бена има понуда. За Бена има понуда и видећемо. Јовичић и Јованчић остају сигурно, као и Борјан. Док Чаушић уколико не буде прва опција може да иде рекао је Терзић и потом се надовезао о позајмицама.

– Мелег вероватно одлази на позајмицу, као и млади голман Гордић, који би могао на позајмицу у Турску. поручио је Терзић.

Терзић је потом кратко прокоментарисао критике у Јавности да је Јовељић продат јефтино у Ајнтрахт.

– Ми ако будемо слушали свакога, знамо што је продат Јовељић, ми смо професионалци и доносимо праве одлуке и сматрам да поједине критике нису добронамерне. Од трансфера живимо и безболнији је одлазак Јовељића него носиоца игре. Зарадили смо на трансферима 26 милиона евра. Добили смо за сада од Јовића 1,8, Јовељића 4 и Терзића 1,7 милиона евра.

О Крстовићу и младим играчима Терзић је рекао…

– Mrkela mi je rekao da je Krstović interesantan igrač. Predviđanja su da će biti bolji od Joveljića, a doveli smo ga za 250.000 мислим да ће добити прилику. Очекујем да буде погодак. Има ту младих и на њима је да се покажу рекао је Терзић.

О промени капитена и ко ће то бити је рекао.

– Донели смо одлуку да нови капитен буде Марко Марин. Очекујем да буде вођа тима и носиће број 10. Док ће заменик капитена бити голман Милан Борјан, рекао је Терзић.

 

Повезане вести

6 comments

SekulaRisto јун 21, 2019 at 15:06

Dovešće Vučić Grujića i još kojeg boljeg fudbalera kao što je Tomović i Zvezda će 100% igrati grupnu fazu Lige Šampiona ja vam kažem. Razlozi će biti isti kao što su bili kad je Marija Šerifović osvojila Eurosong.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 19, 2019 at 23:46

posle ovakvog dobrog zreba Terza treba da ima m.uda pa da dovede 3 igraca kojima treba dati platu milion pa da se necemu nadamo..inace trece kolo je kraj sa causicem,milunovicem,zuletom,savicem,vukanovic,jevtovic,ivanic,gobeljic,ebesilio itd..itd..da se ne lazemo..osim Marina i popovica mi nemamo vise ni polu igraca..tacka

Reply
тенеј јун 19, 2019 at 23:25

надам се праввом појачању играчу који се не спомиње у новинима и који је можда и бољи од марина -нееки прототип давидса или снајдера .ако не буде тако испадамо у трећем колу јел рачунам да су су и судува и хелсинки лошији од нас али не пуно јер и ми смо лошија екипа од оне која је играла прошле квалификације .овај шпанац није лош али нама треба брз ,са добром реализацијом

Reply
Veteran Sever јун 19, 2019 at 22:17

Krstović bolji do Joveljića!!??? Sve i da jeste(a to je budalaština) neće se taj dečko naigrati fudbala kod Miloja!

Reply
Dragan јун 19, 2019 at 22:13

Marinu je neophodan jos jedan fudbalski znalac pored sebe u veznom redu! Imamo Marina i „rudare“ koji bukvalno ne znaju dupli pas da odigraju!!! Velika, velika nepravda se ucinila prema Ebisiliju… Ima jos nesto…Ako je Terza od kvalitetnih igraca za evropske okvire doveo samo Marina, hajde po stoti put da pitam obozavatelje trenera Milojevica: a kog je to igraca lansirao Miloje? Dok se ne javi obozavatelji, ja cu reci: NIJEDNOG! Ali je zato ugusio Ebisilija, Jevtovica, Jirku, Vukanovica, Hajdina… Mogu, usput da pitam jos nesto: zasto protiv Grobara, cak i u one dve pobede, nismo uputili vise od dva udarca u okvir gola!!! Jel ga nije bar malo sramota sto je Mustafa podigao pehar Kupa nasred Mare, a da mi na toj utakmici jedva sutirasmo JEDNOM na gol Mustafe!!! A da to je namesteno….je li…A on nas odveo u Ligu sampiona..Aha…On ili Degenek i Bene u utakmici gde smo 80 minuta bili u svom sesnaestercu…i onda usli u Ligu i primili 10 komada samo od PSG…A da pobedili smo Liverpul…je li…to je zasluga Miloja…ili je Pavkov skocio na izveden korner i dao gol, a drugi put vukao loptu 20 metara i onda raspalio i dao gol…To je Milojeva zasluga, je li….sto smo na toj utakmici zadrzali loptu jedva po 35 sekundi u posedu…
Pavkov, Borjan, Degenek su bili naša ulaznica za Ligu sampiona, a ne Miloje!!!!

Reply
херкул јун 19, 2019 at 18:58

Немојмо се заносити.управа с Терзићем није ни једно звучно појачање изузев Марина довела .Ово је један од кључних прелазних рокова.што се тиче жријеба имали смо невјероватну срећу.у трећем колу сигурно ће бити противник непремостив за нас ,изузев ако не дођу у међувремену звучна појачања,а и њима треба вријеме да се уиграју

Reply

Leave a Comment