Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Марин: „Гласаћу и ја за Звездин грб“

У току је кампања промоције чланства и право је време да, уколико већ нисте, постанете члан Црвене звезде. И сами фудбалери свесни су колико је чланство важно за клуб, а то је посебно истакао Марко Марин.

Заиста сматрам да је чланство важно. Ја сам се наравно учланио у клуб, а учланио сам и свог сина. Још у Немачкој, по њиховом систему рада сам увидео колико је битно да чланство сваког клуба буде масовно, јако и добро организовано. Према свим подацима Звезда иде у том правцу, и задовољство ми је што сам и ја један од звездаша који подржавају и помажу свој клуб. Са чланском картом имам и привилегију да одлучујем о неким питањима у оквиру клуба и зато позивам и вас да дођете и учланите се – рекао је Марин.

Чланови клуба имају следеће привилегије: Право да гласају на клупским изборима и да се кандидују за члана Скупштине клуба, право куповине сезонских пропусница, право прече куповине карата за међународне утакмице, бесплатно чланство за децу млађу од 15 година, попуст од 20% у Ред Стар шоповима, бесплатну посету музеја и приступ посебним секцијама званичне мобилне апликације клуба.

Између осталог, чланови ће добити привилегију да бирају распоред звездица на грбу Црвене звезде од следеће сезоне.

Видео сам на Звездиној апликацији које су понуђене опције. Све три су добре и занимљиве, али, наравно, имам свог фаворита и будите сигурни да ћу да гласам. Не желим овим путем да истичем свој избор како не бих утицао на евентуални избор, али ћу сасвим сигурно гласати јер сам се као члан регистровао у Звездиној апликацији за мобилне телефоне – рекао је Марин.

Сви звездаши који се учлане у клуб или обнове чланство ће стећи привилегију да кроз гласање у Звездиној апликацији за мобилне телефоне одлуче како ће изгледати наш грб. Чланови клуба ће бирати једно од три понуђена решења распореда звездица изнад грба, гласање ће трајати 28, 29. и 30. јуна.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment