Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Конкурс – Звезда тражи појачања

Нова сезона је право време за појачање тима!

Волите Звезду? Амбициозни сте и млади? Желите да стекнете искуство кроз динамичан и креативан рад? Да ти дани почињу на терену и радиш за шампионски тим? Ово је права прилика за тебе!

Отварамо три волонтерске позиције, са могућношћу запослења!

– Спортски новинар у Звездином тиму – Уколико си ентузијаста, пратиш актуелна дешавања у области спортског новинарства, упућен си у сва дешавања у вези са Црвеном звездом и мислиш да имаш довољно искуства да са нама започнеш нову сезону, онда је ово право место за тебе. Пошаљи нам биографију и три рада која мислиш да те најбоље презентују!

– Асистент менаџера за друштвене мреже – Слика говори 1000 речи, али нама су и речи битне! Наши навијачи воле да прате актуелности преко друштвених канала. Да ли ћеш знати да им се обратиш? Забавиш, али истовремено их и информишеш? Различито третираш сваку друштвену мрежу и знаш када и како се поруке пласирају? Добро се сналазиш на свим друштвеним платформама – од ТикТок-а до Твитера? Пошаљи нам биографију и кроз кратке коментаре напиши анализу друштвених мрежа Црвене звезде и предлог кампање за коју сматраш да би допринела Звезди ( Напомена: Одговор треба да садржи и опис где би се кампања пласирала и на који начин).

– Ново лице Звезда Кидс канала – Знаш ли ко је Анастасија? Наша Ања већ је добро познато лице Звезда Кидс канала. Ако си са камером на ти, односно потпуно природан и опуштен, не бојиш се јавног наступа, држиш пажњу, спонтан си  и сналажљив, и најбитније – желиш да допринесеш Звезди и својом причом заинтересујеш људе – пријави се! Ова позиција намењена је младићима и девојкама узраста од 18 до 24 године. Уз биографију пошаљи нам двоминутни видео у коме ћеш на занимљив начин представити себе.

Пријаве можете слати на мејл: info@crvenazvezdafk.com.

Повезане вести

Leave a Comment