Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбалФутсал

Црвено-бела породица богатија за још једног члана

Спортско друштво Црвена звезда и званично је постало богатије за још једног члана. Одржана је седница Скупштине Клуба малог фудбала Црвена звезда на којој је и дефинитивно овај клуб ушао у црвено-белу породицу.

Футсал тим Црвена звезда од наредне такмичарске сезоне наступиће у највишем рангу српског футсал такмичења, а амбиције клуба су највише.

За председника клуба изабран је Немања Берић који се овом приликом захвалио на поверењу.

– „Изразио бих задовољство због указаног поверења. Велика је част бити први председник најмлађе секције Спортског друштва Црвена звезда. Очекивања су највиша и надамо се да ћемо, како и доликује Црвеној звезди, постати нови шампион Србије и пласирати се у Европу“ – рекао је Берић.

Потом је за потпредседника изабран Борис Голијан, функција директора поверена је Милораду Пелемишу, а за почасног председика изабран је Душан Дуле Савић.

Директор маркетинга биће Мишо Добрић, секратар Бошко Васиљевић, саветник за развој клуба и међународну промоцију Александар Ковачевић, а тим менаџер Милош Алиловић.

Алиловић је историјски тренутак искористио да најави даље кораке црвено-белих.

– „Лепо је бити део Црвене звезде и надам се да ћемо бити бар делимично успешни као остали клубови у оквиру црвено-беле породице. Чим обучете дрес Црвене звезде амбиције су искључиво победничке. Први корак је да направимо добар темељ, базу за такмичење и да будемо конкурентни екипама из врха српског футсала“, истакао је стратег Звезде.

Капитен новоформираног тима биће Давор Поповић. Искусни фудбалер није скривао срећу због оствареног сна.

– „Надам се да ћемо успесима испратити сениорски тим. Лично ми је велико задовољство као навијачу Црвене звезде што сам задужио овај дрес, велика је обавеза, али посебна част јер смо зачетници новог пројекта“, рекао је Поповић.

Присутнима се испред ФК Црвена звезда обратио Светозар Мијаиловић, председник ФК Црвена звезда и пружио подршку новом члану породице.

– „Улазак у Спортско друштво Црвена звезда представља привилегију, али и обавезу да будете најбољи. Желим вам да се већ у првој сезони окитите шампионским трофејем, а потом да из године у годину нижете успехе. Ми, као фудбалски клуб, ћемо вам пружити подршку и дати све од себе да се осетите истински делом Црвене звезде“, рекао је Мијаиловић.

Повезане вести

Leave a Comment