Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР – за најмлађе

Продаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2019-2020 почиње од понедељка 24.06.2019. године.Осим продаје основног пакета, КК Црвена звезда пред нову сезону доноси још много погодности и промовише још једну акцију која је јединствена на овим просторима – ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР.

Продаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2019-2020 почиње од понедељка 24.06.2019. године.
Ове године асоцијација везана за сезонску улазницу је јасна: ЗИДИНЕ МАЛОГ КАЛЕМЕГДАНА И ЈУБИЛЕЈ КЛУБА, 75 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА НАШЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ .

Осим продаје основног пакета, КК Црвена звезда пред нову сезону доноси још много погодности и промовише још једну акцију која је јединствена на овим просторима – ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР, која је намењена најмлађим Звездашима.

Сваки Звездаш који ће постати власник своје персонализоване сезонске улазнице добија са њом бројне погодоности:

Сезонску улазницу за трибину Д, која важи за све утакмице Евролиге, АБА лиге и домаћег првенства (осим утакмица са КК Партизан).

КК Црвена звезда ће одиграти у новој сезони преко 40 утакмица као домаћин у дворанама „Арена” и „Александар Николић” у три такмичења: Евролиги, АБА лиги и домаћој Суперлиги.

– Специјално дизајниран пакет сувенира Звездаш јуниор (мајица, ранац шоља,свеска, оловке и гумица)

Сезонска улазница ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР је намењена младима узраста од 7-15 година. Приликом куповине, потребно је приложити документ који доказује годиште (ђачка књижица, здравствствена књижица, пасош…).

Картица ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР ће бити посебног дизајна, потпуно другачија од свих осталих, и учиниће мале ЗВЕЗДАШЕ да се осечају посебно и повлашћено!

Цена Трибине Д ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР ће износити 6.000 РСД.

Покретањем и промоцијом овог програма КК Црвена звезда мтс жели да укључи што већи број нових Звездаша у милионску армију која прати наш клуб, али им уједно и да могућност да постану чланови и пркатично на овај начин учествују у животу и клуба, али му И помогну у његовом функционисању!

Овом приликом клуб подсећа и на све погодности који доноси програм ЗВЕЗДАШ који КК Црвена звезда промовише већ неколико сезона:

– Попуст и право првенства куповине сезонских улазница за наредну сезону

– Попуст приликом куповине дневних улазница

– Могућност учешћа у бројним аградним и поклон играма које су намењене само власницима чланских карата

– Прилику да учествују на отвореном тренингу и представљању првог тима КК Црвена звезда пред почетак нове сезоне

Такође, ту су И бројне погодности из клупског „кешбек“ програма и попусти:

– За куповину у званичном „ФАНСТОРЕ“-у

– За учешће у школи кошарке КК Црвена звезда мтс

-За учешће у летњем кампу КК Црвена звезда

Уживајте уз Црвену звезду у сезони јубилеја, великих утакмица које нас чекају у Евролиги и АБА лиги и Супер Лиги. Клуб подсећа да куповином сезонске улазнице, директно помажете функционисању клуба и директно учествујете у успесима црвено-белих.

Заједно можемо до циљева који су постављени и који нас чекају у сезони 2019/2020!

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment