Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Срећан сам што стварамо шансе“

Након ремија са румунским Клужом шеф стручног штаба Владан Милојевић изнео је своје утиске о приказаној игри.

Клуж је екипа за респект. Могу да кажем да сам задовољан нашом игром, оно што смо желели и на чему смо инсистирали на данашњој утакмици смо остварили. Припреме су у току, сигурно су још увек фудбалерима тешке ноге. Причали смо већ, има играча којима треба више времена да уђу у форму, неки то лакше прихватају. Видели сте каква је ситуација са Јовичићем, имали смо проблема са њим на Златибору због прехладе, није тренирао и сада покушамо дозирано да му дамо минутажу. Видели сте на терену и два наша омладинца, Конатара и Југа, сигурно је лепа будућност пред њима. Задовољан сам односом према игри,припремне утакмице служе да исправљамо грешке, да тренирамо и да се што боље припремимо за нову сезону – рекао је Милојевић.

У првом полувремену много више шанси имала је екипа Црвене звезде.

Рекли смо да у овом тренутку заиста није битан резултат, али не можемо да кажемо да не размишљамо о њему. Имали смо доста шанси у првом полувремену, можда је тада требало и да решимо утакмицу. Голмани су данас свакако били на врхунцу. Радује ме да правимо шансе, а са свежином ће доћи и резултати.

Шеф Милојевић говорио је и о појединачном учинку појединих играча на припремама.

Презадовољан сам односом и млађих и старијих играча, имали смо и имамо јако добру свлачионицу. Сви моји фудбалери су међусобно јако добри другари, који увек помажу једни другима. Млади Вулић доведен је као играч који треба да остави трага у Црвеној звезди. Имао је период од шест месеци прилагођавања и то је јако добро. Задовољан сам његовим односом према игри, као и односом осталих играча. Јирка је данас одиграо на позицији десног бека јер желимо да пробамо све варијанте, да видим шта који играч може. Јирка је доста офанзиван фудбалер, а сада на овом месту учи да игра и дефанзиву. Савремени фудбал то захтева, мора да се игра у оба правца.

Већи део утакмице Јованчић је провео на месту левог крила.

Имамо јасан план пред сваку утакмицу, али ситуације се наместе, некад су неки поступци изнуђени. Много пута у току меча. без обзира на дешавања, задржавамо систем који желимо, али некад се деси да играчи нису на првобитним позицијама, па вам се учини да је нешто промењено.

Екипу Црвене звезде данас је напустио Милан Павков.

Павков се поздравио са нама, пожелели смо му срећан пут. Не знам да ли да будем срећан или тужан у овом тренутку. Као тренер навикао сам да ми играчи долазе и одлазе. Драго ми је због тог детете, неминовност српског фудбала је да играчи оду и зараде. Помешана су ми осећања сваки пут када неко оде, пожелео бих Павкову сву срећу, а ми овде имамо довољно играча на које можемо да рачунамо – поручио је Милојевић.

 

Повезане вести

2 comments

Dejo јун 26, 2019 at 23:35

Treneru Crvene Zvezde Miloje trazi od uprave Crvene Zvezde jednog stopera i jednog desnog beka ps moju punu podrsku imas Miloje

Reply
Veteran Sever јун 23, 2019 at 11:49

Milojeve žvake… trla-ba-ba-lan… sad kad je oterao Ebisilia, a povredi se ili umori Marin, ko ce da mu prenese loptu preko centra…? Sad kad se olako prodao Pavkov, ko ce da mu da gol? Sad kada vezba Jirku na beku, ko ce da vrsi agresiju u napadu? Vec sam pisao: Miloju hvala za SVE, ali i za njega i za Zvezdu bilo bi bolje da je otisao!

Reply

Leave a Comment