Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Бразилац на прагу Маракане

Црвена звезда је у потрази за левим беком. И када се чинило да ће египћанин Карим Хафез бити тај нови леви бек ствари су се закомликовале и Звезда је одустала од њега. Са самим Хафезом клуб је постигао начелан договор али кочница у целом послу био је његов матични клуб, стално су повећавали цену и челни људи Црвене звезде били су принуђени да стопирају цео посао и окрену се другом решењу на тој позицији.

Избор је поново пао на играча којег тренер Милојевић добро познаје из кипарског шампионата. Наиме ради се о бразилцу Жандеру Сантани играчу Пафоса. На кипру је наступао и за Аполон. Жандер има 30 година и висок је 1.83. Поред великог искуства краси га брзина и експлозивност. Ради се о играчу са великим европским искуством, још 2011. године се из Бразила преселио на европско тло. Са Аполоном је играо и Лигу Европе.

Прошле сезоне је одиграо 17 мечева за Пафос а био је и под суспензијом кипарског савеза па из тог разлога број одиграних утакмица није већи. За Аполон је наступао 48 пута и био стрелац шест голова.

Пре доласка на Кипар играо је у Португалу и то за Олханензе, Жил Висенте, Авеш као и за Мореиренсе.

У току следеће недеље очекује се да посао буде завршен и да нови играчи Црвене звезде постану португалски нападач Томане, као и задњи везни шпански интернационалац Кањас.

 

Повезане вести

6 comments

даки јун 24, 2019 at 12:32

пише србија данас два огромна појачања сутра.немојмо се зезати ,да су одлични купили би их богатији клубови.нама треба играч брз у навали који може проћи играчча а не да кружи као киша око Крагујевца.Није то ни мали Ранђеловић.Нама треба тројица брза играча .Јованчић није спор али из двије стопостотне шансе није дао гол.На његово мијесто треба играч ,а да Јованча игра у првенству

Reply
Estrella Roja јун 23, 2019 at 18:28

To znači da ako Milojević nije video uživo igrača, ili ga nije trenirao, on nema šanse da dođe pa bio i Mesi lično. Šta radi naša skauting služba, pokvarili im se video rekorderi i dvd plejeri? Biće ovo tužna evropska jesen, možda još tužnije leto.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 23, 2019 at 19:50

to i ja kazem..zali boze doktora Marina sa ostali neznalicama i limitiranim igracima..ja ne mogu da verujem kako se radi prelazni rok..pokusava se prvo sa igracima kojima je istekao ugovor pa se pokusava da im se ozivi karijera i na kraju duplo golo..dovedu se po 10 igraca a od njih nij jedan polu igrac..milioni baceni u necije dzepove a znamo cije..umesto 10 za iste pare dovesti dva Marina i lako se resi problem..ovako mi ne mirise na dobro

Reply
Estrella Roja јун 23, 2019 at 21:08

Samo uporedi imena koja su prošle godine dovođena kao pojačanja ili se povezivala sa našim klubom sa današnjim „vedetama“, meni su ovi stranci na nivou Tadeua ili Adilsona, zar smo se toliko srozali za godinu dana kada smo i svu talentovanu decu prodali? Izgleda da nije bilo grofovog insistiranja na određenim igračima iz ruske lige, mi definitivno ne bi videli dobrog stranca kao ni Evropu, igrali bi 11 čaušića i simića.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 23, 2019 at 21:15

sve se slazem..samo sam siguran da sa causicem,gajicem,gobeljicem,jevtorvicem,savicem,ivanic,milunovic i da ne nabrajam vise nema sta da trazim u trecem kolu..svi ovde skakali od srece kad dosao Meleg a ja sam rekao posle prve pripremne utakmice da decko nije ni za beogradsku zonu

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 23, 2019 at 18:08

obicna neznalica..isti zule i gobeljic

Reply

Leave a Comment