Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Тактичке замисли пред Аполон

Одрадили су фудбалери Црвене звезде још један напоран тренинг пред сутрашњи сусрет са Аполоном, који је на програму сутра од 18 сати, а пренос уживо моћи ћете да пратите на Јутјуб каналу ФК Црвена звезда.

Тренинг је отпочео вежбама снаге и кондиције, које не предводио Иван Вучетић, кондициони тренер.

Први пут од када су дошли у Аустрији наши фудбалери одиграли су шеву. Нису дуго улазили у круг, па им је било потребно времена да се сете група у којима су на Златибору играли.

Након тога прешло се на тактичке припреме за меч са Аполоном, који је на програму сутра. Највише фокус је било на офанзиви, као и на дефанзиви у нападу, односно шта нападачи треба да раде када противнички екипа има лопту.

Тренинг је завршен шутерским вежбама, углавном за офанзивне везисте, док су Марин и Бен увежбавала слободне ударце. По ономе што смо могли да видимо, уколико на сутрашњој утакмици буде било слободних удараца Марин ће моћи да угрози противничке голмане, јер је неколико пута за редом затресао мрежу.

Радује да су, као и до сада, сви играчи на располагању. Панков се опоравио, али из предострожности тренер Милојевић није желео да ризикује данас, али очекивано је да од меча са Спољном буде у тренажном процесу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment