Након ремија са Аполоном 1:1 на трећој пријатељској утакмици на припремама у Аустрији своје утиске изнео је шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић.

Била ја ово добра утакмица. Мало су временски услови у овом периоду године у Аустрији тешки, сметали су и нема и Аполону. Ово је још једна провера са одличним противником. Генерално сам задовољан стварима које смо радили и које ћемо имплементирати у игру. Било је и доста ствари које треба исправити. Могу да будем задовољан како су моји играчи истрчали. И овог пута желели смо да појединим фудбалерима дамо већу минутажу како бисмо имали четири дана да одморимо и припремимо наредну утакмицу. Предстоје нам још две провере до краја припрема, поделићемо их тако да сви играчи играју по 90 минута – рекао је Милојевић.

Груба игра обележила је сусрет са Аполоном.

Аполона је јако добра екипа, могли сте то да видите и данас. Имају доста странаца. У жару борбе се десе и грубљи стартови, али све је у реду са мојим играчима. Видели сте неке ситуације које би код нас у првенству биле окарактерисане као фајлови, овде нису, али то сада није ни битно.

Оба гола на овој утакмици виђена су после прекида.

Имамо проблем са офанзивних прекидима. Данас је конкретно био случај тај да смо на полувремену променили лопте и да су оне у наставку игре биле много лакше. Још увек су тешке ноге и можда није концентрација у сваком моменту на врхунском нивоу, али то је сегмент игре на којем доста радимо. Имали смо доста прилика да угрозило противнички гол. Исти је случај и са дефанзивну прекидима, много лако правимо фаулове, посебно не у одређеним зонама, али опет бих то приписао недостатку концентрације – поручио је Милојевић.

 

4
Коментари

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
mitarkrvavi zvezdas-DEĐOLE BARI 91даки Recent comment authors
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
ĐOLE BARI 91
Гост
ĐOLE BARI 91

MANI SE PRAZNIH PRIČA,IGRAMO KRIMINALNO,ODBRANA APSOLUTNA NULA,TRI PASA NE MOŽEMO DA SVEŽEMO,ŠPICEVI NULA A TI SAMO PRIČAŠ NEBULOZE . MISLIM DA JE VREME DA SE POVUČEŠ .

mitar
Гост
mitar

Miloje krajnje je vreme da se maksimalno uozbiljite i ti i cela ekipa , nema puno vremena , radikalni potezi .

даки
Гост
даки

штета што неиграмо поред зенита са неким од шпанских клубова рецимо валенсијом.увијек на припремама имамо мало јаких провијера.могли би у неку међупаузи играти са шпанским или италијанским клубом.Боље да смо у овом прелазном року довели два права појачања,могли смо већ завршити с прелазним роком

krvavi zvezdas-DE
Гост
krvavi zvezdas-DE

haha..kakvi spanci kakvi italijani kad mi ne mozemo da igramo sa apolonom koji je slabiji od suduve..pa jel vidis da osim marina i golmana imamo 25 amatera sa farskih ostrva