Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Чаушић: „Из дана у дан све бољи“

Одрађен је и други тренинг данас на припремама у Виндишгарстену, који је био пођеднако напоран као и преподневни.

Поподневни рад на терену био је можда и највише такмичарски од свих до сада Јер су играчи били расположени за надигравање. Радили су наши фудбалери прво на пас игри и прецизности, односно додавању између линија. Уследио је и рад на поседу лопте, пре свега у офанзивном делу. А онда је шеф Милојевић својим играчима показивао нове тактичке замисли.

Даље се на тренингу прешло на „шкотску“ игру, игру шест на шест, где је највише дошао до изражаја споменути такмичарски дух играча који се нису штедели у дуелима, а све у жељи да њихов тим на крају победи.

После тренинга, наравно, било је и мало „пецкања“ међу нашим играчима. Победиле су бела и црвена екипа, а читав тренинг завршен је у добром расположењу.

Црвено-бели везиста истакао је да његова екипа из дана у дан изгледа све боље.

Радимо заиста напорно сваког дана, не могу да кажем да је лако, али једино на овај начин успевамо да будемо све бољи. Сигуран сам да ће нам се напоран рад исплатити. Много нам значе контролне утакмице које имамо у Аустрији, оне су најбоље мерило докле смо стигли и колико смо спремни. Радује ме што сви играчи показују стручном штабу да су спремни да одговоре на све изазове – поручио је Чаушић.

Наредна пријатељска утакмица наше првотимце очекује у суботу. Изабраници Владана Милојевића снаге ће одмерити са руским Зенитом од 16:30 у Бишофсхофену.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

MARS BRE IZ ZVEZDE јун 30, 2019 at 01:22

kupili ga za: 1.000.000
prodace ga za: 000.000

Reply

Leave a Comment