Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвено-бела филијала почела припреме

Фудбалери Звездине филијале Графичара почели су данас припреме за наредну сезону. На првом тренингу по повратку са летње паузе стручни штаб на челу са Милијом Жижићем имао је на располагању 21 играча, а рад на теренима иза југа Маракане протекао је у сјајној атмосфери.

Велико је задовољство што је Црвена звезда добила Б тим у савезном рангу, али се тиме нећемо задовољити. Имајући у виду да познајем амбиције Црвене звезде, али и личне амбиције свих играча сигуран сам да је пред нама леп период који требамо да искористимо на прави начин и да уз вредан рад наставимо да бележимо добре резултате – рекао је Жижић.

Наша филијала ће први део припрема одрадити у Љутице богдана после чега ће се преселити на најпопуларнију српску планину.

Очекујем да смо се сви заједно, како играчи тако и чланови стручног штаба, одморили и акумулирали знање и искуство из претходне сезоне. Желим да одрадимо квалитетне припреме и да се спремимо на адекватан начин за такмичење у Првој лиги Србије. Прву фазу припрема ћемо одрадити у Београду, а средином јула ћемо се преселити на Златибор где нас очекује завршно брушење форме.

У плану је неколико припремних утакмица од којих прва 6. јула против првака Србије.

Прву проверу ћемо на велико задовољство одиграти са нашим првим тимом, а после утакмице са Црвеном звездом нам следи припремни меч против Синђелића. План је да друга утакмица буде одиграна 13. јула, а по доласку на Златибор имамо у плану да одиграмо још неколико утакмица о којима ће јавност бити благовремено обавештена.

Из шампиона Српске лиге Београд у редове тима Владана Милојевића прешли су Станковић, Гаврић, Конатар и Николић, а прилику да њиховим стопама крену у актуелној сезони добили су прошлогодишњи омладинци, Ераковић, Стојановић и Јочић.

Задовољство је што је група играча са Црвеном звездом на припремама у Аустрији. То је и циљ Графичара. Очекујемо повратак првог тима после којег ће бити познат став рководства клуба по питањутих играча. Са друге стране, сасвим природно, омладинци који су скренули пажњи на себе су прикључени нама и имаће прилику да се усавршавају, кале и брже сазревају уз сениоре – изјавио је Жижић.

Први тренинг Графичара у новој сезони одрадили су: Дабић, С. Николић, Марјановић, Мркела, Ераковић, Милановић, Стојић, М. Николић, Стојановић, Сантрач, Ђордјевић, Јочић, Угрица, Маронг, Стојанчић, Крстевски, Видић и Савић, а њихов рад су са трибина испратили Драган Младеновић, директор Омладинске школе Црвене звезде, Слободан Говедарица, председник Звездине филијале и Александар Луковић помоћник Митра Мркеле.

Пожелео сам играчима да их заобиђу повреде и поручио им да максимално озбиљно схвате обавезе. Очекује их виши ниво такмичења у односу на прошлу сезону па су самим тим и искушења већа. Верујем у њих и очекујем да ће напредовати као фудбалери и људи и тако стићи до првог тима Црвене звезде – изјавио је Луковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета јун 28, 2019 at 11:27

Срећно дечаци!
Желим Вам пуно успеха и да неки од Вас постану првотимци наше Звезде!

Reply

Leave a Comment