Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Одржана Скупштина, председништво и УО клуба

У четвртак 27.06.2019.године одржане седнице Скупштине КК Црвена звезда, као и Председништва и Управног одбора клуба. Сезона у којој су освојена три трофеја оцењена као једна од најуспешнијих у историји клуба. Припреме за велике изазове у такмичарској сезони 2019-2020.

КК Црвена звезда мтс одржао је у четвртак 27.06.2019. године редовне седнице Скупштине клуба, као и осталих руководећих тела клуба са Малог Калемегдана, Председништва и Управног одбора клуба.

На седници Скупштине која је трајала од 17.30 до 20 часова, којој су претходили састанци председништва и Управног одбора клуба, био је присутан 31 члан уз 4 одсутна представника, који су раније због пословних обавеза оправдали свој изостанак.

На дневном реду седнице којом је председавао председник Скупштине Бранислав Баћовић, нашле су се све тачке и питања важна за функционисање клуба, у управо завршеној сезони 2018-2019. Након исцрпних извештаја које су изнели председник клуба Небојша Човић, као и спортски директор Небојша Илић, као и директор Филип Сунтурлић, који су били везани за пословање и функционисање клуба у целини, као и живота првог тима и млађих селекција, управо завршена сезона је оцењена као изузетно успешна.

Сви трофеји сениорског тима освојени у „изузетно тешкој сезони и тешким околностима“ и зато чине такмичарску сезону 2018-2019 једном од најуспешнијих у историји КК Црвена звезда у којој су освојена три такмичења и обезбеђен повратак у Евролигу.

Чланови Скупштине добили су осим тога и све детаљне информације везане и за остале важне активности клуба (млађе селекције и њихов учинак, као и даљи развој играча који су потписали прве професионалне уговоре са клубом), као и за даље активности клуба на свим пољима (финансијском плану, припремама клуба за нову сезону у Евролиги, активностима у прелазном року). У излагањима председника и двојице директора клуба врло детаљно обухваћени сви аспекти живота клуба у претходних годину дана, али и оно што клуб очекује у изузетно захтевној сезони коју КК Црвена звезда очекује у периоду испред нас.

КК Црвена звезда мтс као клуб који представља Републику Србију и град Београд у свим такмичењима, истиче захвалност на помоћи држави коју је добио током претходног периода. Као клуб који добар део својих прихода остварује и из својих извора, кроз продају сезонских улазница, спонзорских уговора са приватним компанијама, али и разним осталим клупским маркетиншким акцијама и активностима, чланови Управног одбора КК Црвена звезда мтс такође су најавили да ће преузети додатне кораке, и додатне активности како би Црвена звезда у организационом и финансијском делу била спремна да одговори на све изазове које доноси играње евролигашке сезоне са преко 80 такмичарских утакмица.

Такође, као транспарентан клуб, чланови Скупштине КК ЦЗ под тачком разно, могли су да се информишу кроз питања и о свим осталим сегментима рада клуба, који нису били обухваћени кроз опширна излагања и извештаје председника и директора клуба.

Током јула месеца у склопу припрема за нову сезону, а у складу са свим основним актима клуба, КК Црвена звезда мтс одржаће нову седницу Скупштину клуба, као и свих осталих тела КК Црвена звезда, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета јун 29, 2019 at 10:08

Браво за све у клубу!
Паметно радите да и даље суверено владамо у Аба и Српској лиги!
Браво и за до сада продужене уговоре и за Брауна!
Очекујем успешну сезону у Евролиги,наравно освајање Аба и Српске лиге!
Хвала Вам на враћеном достојанству!

Reply

Leave a Comment