Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић задовољан, квалитетна провера са Зенитом

Нова провера фудбалерима Црвене звезде донела је квалитетну проверу против Зенита, која је резултатом 1:0 припала руској екипи. Тренер Владан Милојевић је био задовољан и након утакмице је анализирао виђено.

 

– Не бих у овом тренутку да причам о резултату. Није нам примаран у овом тренутку. Била је ово добра утакмица са добрим противником. Време је било тешко за игру и сметало је и једној и дугој екипи, али мислим да је ово била квалитетна провера, тврда утакмица, баш онаква каква треба да буде када играју два тима са оваквим реномеом – рекао је Милојевић.

Шеф стручног штаба црвено-белих задовољан је приказаном игром.

– Било је доста добрих ствари, као и оних на којима радимо и које желимо да поправимо. Хтео сам да видим како стојимо са оним што сам желео да постигнемо још од самог почетка припрема. Има неких ствари које треба да побољшамо и имамо времена за то. Највише смо радили на прекидима и они су функционисали много боље против Зенита, екипе која је јака у том сегменту игре. Желео сам да видим поједине играче на појединим позицијама и задовољан сам оним што су приказали.

Читавих 90 минута Милојевић је са клупе саветовао своје пулене.

– Некада имате противника који вас мотивише и све вас покреће. Доста је умора, али види се жар на утакмици код свих нас и то тако треба да буде. Морамо да задржимо концентрацију, иако то у овој фази није лако. Добро смо истрчали на данашњој утакмици, али на истом нивоу смо били и у претходним мечевима. Оно што тражим од својих играча они испуњавају.

Осврнуо се Милојевић и на сјајну партију Мирка Иванића.

– Мирко је племенит играч, намести се тако меч да појединац пружи више, али не волим да издвајам никог, читава екипа одрадила је добар посао данас.

Много шанси је били за црвено-беле па се стиче утисак да је недостајало среће у завршници.

– У шали сам рекао да смо и ових година на припремама из прве полушансе давали голове и побеђивали. Ако није ушла лопта сада, надам се да хоће на много важнијим утакмицама када голови доносе бодове. Примили смо погодак из једне грешке, али нешто касније Поповић је имао и одличну одбрану. Драго ми је да противник не ствара лако шансе. Одбрану морају да играју сви, нисмо имали много проблема, док је код наших напада њихов голман имао сјајне интервенције – поручио је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

Dejo јун 30, 2019 at 17:42

Milojevicu kako mozes da budes zadovoljan porazom od Zenita ,Crvenoj Zvezdi su potrebna sto prije vise pojacanja Miloje ako ce Crvena Zvezda igra u LS opet

Reply
даки јун 29, 2019 at 19:48

милоја тражи да врате ђуричића.ти ћеш га ,,ушштимати,

Reply

Leave a Comment