Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Велико интересовање Звездаша за нове сезонске

Велико интеесовање Звездаша за сезонске карте у предсезони. Највећи број купљених улазница после пет дана у последњих неколико година.Претпродаја до 13.07.2019.године.

КК Црвена звезда мтс почео је у понедељак 24.06.2019. године претпродају сезонских улазница за такмичарску сезону 2019-2020.

Након првих пет дана продаје интересовање навијача Црвене звезде за куповину предсезонских улазница је велико. Продато је највише улазница у протекле три сезоне гледајући пресек после првих 5 дана, а клуб се овом приликом захваљује свима који су пожурили да набаве своју улазницу и обезбеде себи бројне погодности које ова куповина доноси у предсезони.

Клуб подсећа да сваки навијач куповином сезонске улазнице директно помаже пословање клуба, који жели да на прави начин и спремно дочека сезону у којој наш тим очекује велики број утакмица у Евролиги, АБА лиги и Суперлиги Србије…

Подсећамо да су цене предсезонских улазница које ће се продавати до 13.07.2019. године изузетно повољне, почев од трибина и партера Б које коштају само 10 односно 16 хљада у претпродји. Комплетне цене карата можете погледати на следећем линку:

http://www.kkcrvenazvezda.rs/ticketing-rs.html

Клуб ће и наредних дана наставити кампању и оглашавање поводом претпродаје сезонских улазница, као и о свим погодностима које доноси куповина сезонских улазница у претпродаји.

Комплетне информације о свим погодностима везаним за куповину сезонских улазница, чланству, распореду седења у халама…можете прочитати уколико кликнете овде

Клуб подсећа да куповином сваке улазнице директо помажете пословању клуба, који је параелно са почетком продаје сезонсих улазница почео са формирањем тима за следећу сезону.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment