Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци почели припреме

Омладинци Црвене звезде данас су кренули са припремама за нову сезону. Најстарији таленти који стасавају у Звездиној школи орни и са највишим мабицијама започели су рад под командном палицим Славољуба Ђорђевића и његових сарадника у стручном штабу.

Селекција наших талената рођених 2001. и 2002. године је кренула са припремама за Омладинску лигу Србије, а Ђорђевић је на почетку нове сезоне истакао шампионске амбиције.

Званично смо почели са радом. Екипа је састављена од две генерације и чине је играчи који су претходне сезоне носили дрес омладинаца и кадета. Амбиције су као и увек у Црвеној звезди највише. Желимо да освојимо титулу. Ово су све добра деца, проверени таленти и уз квалитетан рад резултати неће изостати. Ипак, пред играчима је неугодан период адаптације, пред њима су нови захтеви и мораже у ходу да се прилагођавају – рекао је учитељ наших најстаријих бисера.

Омладинци у недељу, 7. јула путују у Словенију где ће темпирати форму кроз двонедељне припреме.

До 22. јула смо у Словенији, а онда се враћамо у Београд где ћемо се још две недеље припремати за првенство. Неким играчима је ово последња сезона у омладинском фудбалу, други ће имати још годину или две да стасају за сениорски фудбал. Неопходно је да искористе сваки моменат и из тог угла немају право на слаб тренинг, а не слабу утакмицу. Сваки дан је ново доказивање јер је конкуренција велика, а циљеви највиши – нагласио је Ђорђевић.

Осим некадашњег дефанзивца нашег клуба стручни штаб ће чиниити и добро познати сарадници Никола Митић, кондициони тренер Игор Делибашић и тренер голмана Бобан Бајковић.

На прозивци су стручном штабу била 24 играча: Катић, Л. Савић, Вулић, Митровић, Гачић, Миликић, Писар, Лукић, Н. Савић, Благојевић, Радовић, Мартиновић, Матић, Ајдиновић, Одада, Илић, Ковачевић, Пантовић, Радуловић, Бурмаз, Пиплица, Пешовић, Бабић, Дедијер.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Gogi јул 1, 2019 at 18:36

Srecno momci i da skinete sa trona onaj Kokezin mutant klub i da zaigrate opet LS…

Reply

Leave a Comment