Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Вулић и Јирка у Реалу са Нишаве

У дану када је потврђен долазак португалског нападача Томанеа и бразилског левог бека Жандера, наш клуб увелико ради и на растерећењу играчког кадра. Према информацијама којима располажемо двојица црвено-белих фудбалера ускоро ће, само привремено, напустити стадион „Рајко Митић“.

Недавно је Дејан Мелег постао члан нишког Радничког, а ускоро ће дрес „Реала са Нишаве“ понети још двојица наших фудбалера. Милош Вулић и Ерик Јирка претходне зиме стигли су у Црвену звезду, али обојица због изузетне конкуренције нису имали прилике да забележе више наступа у црвено-белом дресу. Из тог разлога одлучено је да обојица наредних минимум шест месеци проведу на позајмици у вицешампиону Србије којег већ наредне недеље очекују искушења на међународној сцени. И Вулићу и Јирки у овом моменту су мечеви у ногама неопходни. Интересантно је напоменути да је за Јирку било понуда и из иностранства, али су у клубу ту опцију одбили јер се сматра да је боље за младог Словака да игра у Србији како би се још боље адаптирао на нашу лигу и био на оку представницима нашег клуба.

Истовремено, мора се напоменути да Вујадин Савић и Филип Стојковић могу да напусте клуб само у случају финансијски добре понуде, али да клуб неће инсистирати на њиховом трансферу.

Повезане вести

7 comments

Dejan Gajic јул 2, 2019 at 00:34

Bitno da je Čaušić ostao… Više mi nije jasno šta se ovde radi, imam osećaj da ćemo debelo ispaštati zbog ovih poteza.

Reply
зики јул 1, 2019 at 20:58

врати ђуричичића филипа.говорио сам за вукановића и родића.филип док се не бврати у звезду неће показати сав схвој потенцијал

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 1, 2019 at 18:51

vulic,jirka + 22 sa danasnje prijateljske protiv linza poslati u neku seosku ligu..bar 10 nisu ni za radnicki

Reply
Hadži Dragan NBG јул 2, 2019 at 10:30

Bratino, ala si oštar… hahaha

Reply
Gogi јул 1, 2019 at 18:35

Opet ce biti 1. Zvezda,2. Radnicki…dalji redosled nije ni bitan 🙂

Reply
Hadži Dragan NBG јул 2, 2019 at 10:32

A dogodine, 3. Grafičar…dalji redosled je nebitan.

Reply
ĐOLE BARI 91 јул 1, 2019 at 18:16

JIRKU STE PUSTILI U RADNIČKI ??? PA ŠTA RADIŠ MILOJEVIĆU,POTPUNO ĆEŠ DA NAS UNIŠTIŠ. I ZA LJUDE KOJI VODE KLUB: UMESTO DA PLATITE NEKOME DA VODI STOJKOVIĆA,ČAUŠIĆA,SAVIĆA,MELEGA,MILUNOVIĆA,JOVIČIĆA,BABIĆA,JOVANČIĆA,VI SE ODRIČETE ODLIČNOG IGRAČA ,FANTASTIČNE GRAĐE I BRZINE KOJI MOŽE DA IGRA NA VIŠE MESTA U TIMU.MILOJEVIĆ JE OTERAO KANGU,UNIŠTIO KAFUA, FORSIRA SVOJE IGRAČE KOJI SU APSOLUTNA NULA. I JOŠ NEŠTO NEVEZANO ZA TEMU,POD HITNO ZATRAŽITI DOZVOLU OD NADLEŽNIH DA DOBIJEMO FREKVENCIJU ZA EMITOVANJE NAŠEG KANALA U PAKETIMA SVIH EMITERA JER OVO ŠTO RADI ARENA JE BRUKA I SRAMOTA.NI JEDAN MEČ NE MOŽEMO NORMALNO DA GLEDAMO,AKO NISU TEHNIČKI OSPOSOBLJENI ZA PRENOSE NEKA IH NE VRŠE.

Reply

Leave a Comment