Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

И Перпероглу продужио верност црвено-белој породици

Вероватно као никада пре у својој историји, позитивне вести из КК Црвена звезда се смењују као на филмској траци. Тек је почетак јула месеца, а наш кошаркашки колектив готово да има попуњен ростер за наредну сезону и тренер Милан Томић већ сада може да се окрене тактичкој припреми за изазове који ће уследити.

Сарадњу са нашим клубом већ су продужили капитен Бранко Лазић, Били Берон, Бориша Симанић, Филип Човић и Мохамед Фаје. У клуб је из истанбулског Анадолу Ефеса стигао Дерик Браун, а као што смо вас већ обавестили договор је постигнут и са повратником Чарлсом Џенкисом који ће након московске одисеје поново обући дрес омиљених боја. Да позитивне вести на Малом Калемегдану овог лета смењују једна другу, потврђује нова вест која ће свакако обрадовати све којима је црвено-бела боја на срцу…

Некадашњи грчки репрезентативац и играч који је претходне сезоне увек одиграо на највишем нивоу када је било најпотребније, Стратос Перпероглу и наредне сезоне носиће црвено-бели дрес. Играч који у својој биографији има небројено трофеја, три Евролиге, ФИБА Интерконтинентални куп, четири првенства Грчке, три купа Грчке, турски куп, Суперкуп Шпаније, претходне сезоне са нашим клубом освојио је трофеј у регионалној АБА лиги, као и Суперкуп регионалног такмичења. Услед повреде у плеј-офу АБА лиге није био у могућности да помогне клубу у борби за домаћи трофеј, али је до краја борбе за титулу био уз саиграче и показао верност црвено-белој породици.

Током претходних 12 месеци Перпероглу је укупно 45 пута облачио црвено-бели дрес и забележио је 474 поена, а као што смо рекли, када год клубу није ишло онако како је планирано он је био тај који је преузимао одговорност и својом луцидношћу „измишљао“ поене који су давали додатну дозу сигурности целокупном тиму. Иако ће 7. августа напунити 35 година, Перпероглу је веома важна карика у саставу тренера Милана Томића, а и њему лично је сигурно изазов да након две сезоне поново заигра у европској кошаркашкој клупској елити.

Сасвим је јасно да Црвена звезда вероватно за наредну сезону припрема најјачи састав у својој историји, а на нама је да ишчекујемо даље позитивне информације са Малог Калемегдана. Нова мета је већ позната, али о томе када будемо имали више информација…

Повезане вести

1 comment

ĐOLE BARI 91 јул 5, 2019 at 02:39

PROFESOR !!! UŽIVANJE JE GLEDATI GA !!! KRALJ !!!

Reply

Leave a Comment