Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кадети поново у строју

Кадети Црвене звезде почели су припреме за нову сезону, а на првом тренингу Марко Неђић и његови сарадници имали су на располагању 28 играча.

Генерацију 2003 ће на путу до одбране кадетске круне представљати голмани Марко Ћопић, Огњен Лукић, Андрија Живковић, и играчи Павле Бјелановић, Урош Лазић, Марко Живановић, Стефан Деспотовски, Вукашин Крстић, Андреј Ђурић, Давид Петровић, Душан Икановић, Виктор Радојевић, Живан Рамовић, Владимир Милетић, Јован Митуљикић, Никола Митуљикић, Никола Станковић, Марко Ћурић, Урош Бранковић, Марко Стојановић, Павле Попесковић, Димитрије Максимовски, Богдан Петровић, Марко Боровић, Матеја Бачанин, Марко Лазетић, Матеја Бојовић и Немања Јанковић.

Звезда је највећи клуб на овим просторима и када причамо о очекивањима и притиску који носи такмичење нормално је да се су амбиције највише. Самим тим што смо део највећег клуба на овим просторима преузимамо притисак и тако треба да буде. Тренери у Звезди морају да се носе и владају тиме. Највећа сатисфакција и приоритет у раду је индивидуални развој играча, а последица напретка сваког детета јесу титуле освојене у претходне две сезоне. Жеља нам је да кроз Кадетску лигу Србије развијемо што више играча за први тим и управо то је циљ и изазов у сезони пред нама – истакао је Неђић приликом окупљања екипе.

Успеси и трофеји су овој генерацији црвено-белих бисера постали навика и рутина, па се исто од њих очекује и ове сезоне.

Верујем у ове момке и њихов квалитет, а веома значајна за успех је и апсолутна подршка директора Младеновића и главног тренера Јелића. Створили смо компактан тим, о чему сведочи податак да није било одлазака овог лета, већ да смо само заоштрили конкуренцију довођењем још четири играча.

Марко Неђић, учитељ звездиних кадета добио је и шест нових сарадника у стручном штабу.

Стручни штаб ће од овог лета чинити координатор тренера голмана Бојан Јоргачевић, који је заменио Стефана Радуловића, помоћни тренер Марко Милић који је заменио Данила Тешића и кондициони тренер Слободан Цикара, који је заузео позицију Александра Ћурчића. Поред њих, са децом ће радити и психолог Влада Китановић као и координатор за кондицију Немања Бадњаревић и његов асистент Марко Васиљевић. Искористио бих ову прилику да се захвалим доскорашњим сарадницима на две године феноменалне сарадње и великом доприносу у развоју ове генерације.

Таленти рођени 2003. године ће 7.јула напустити Београд и отићи на припреме у Словенију, а повратак на терене иза југа маракане предвиђен је а 21. јул.

Две недеље ћемо порвести у Словенији, Дрвограду и Словењ Градецу. Имаћемо идеалне услове, феноменалну климу и мир неопходан за подиање форме. По повратку ћемо наставити са радом у Београду и сигуран сам да ћемо нове изазове дочекати потпуно спремни – истакао је Неђић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment