Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Стефановић: „Тејго одбијен“

Генерални секретар Црвене звезде Ђорђе Стефановић потврдио је за Б92 информације да је Принц Тејго био понуђен нашем клубу али је понуда одбијена, као и да је из сличних разлога Александар Катаи завршио у Војводини, а не на Маракани.

“Одбили смо у старту понуду за Тејга, цена је превисока за наш буџет, а најважније је што не би био наш на дуже стазе. Звезда неће више да разиграва туђе играче и да после нема никакву сатисфакцију за своја улагања. Размишљања руководства су се поклопила са ставом тренера Просинечког. Слично смо поступили када је био у причи и Катаи из Олимпијакоса. Ми смо изабрали други пут, довођење појачања је искључиво куповина од клубова“, рекао је Стефановићи потом прокоментарисао ситуацију са Дејаном Лекићем.

„Челници Осасуне желе да испуне услове. Рекли су да морамо само мало да сачекамо пошто очекују прилив новца у наредном период. Изашли смо им у сусрет и верујемо да ће на време да плате последњу рату.“

Повезане вести

45 comments

aleksa јан 5, 2012 at 02:18

mi hocemo sorensena ali na god.ili vise.

Reply
anti-franjevac јан 5, 2012 at 02:05

Kao sto nema nikakvog smisla dovoditi tejga na pozajmicu tako nema nikakvog smisla dovoditi nikoga iz barse jer groblje sa toletom,filijalama i bogijevim sudijama nece ispustiti 10 bodova da ih trenira miki maus a da im igraju petlici.
Tejga ili nekog proverenog napadaca ima smisla dovesti na najmanje 2.5 godine.
Inace dok god ne budemo mogli placati igrace u prvih 11 od pola miliona do milion eura po sezoni necemo biti ozbiljan tim u evropi.
Zasto bi neki ozbiljan igrao kod nas za 100 000 eura po sezoni kad mu kiprani ili poljaci daju 3-5 puta vise.

Reply
I.g.o.r. јан 5, 2012 at 00:46

Tejgo bi sad da dođe, a setite se kad nam je dao prvi gol na JNA i kad je potrčao ka severu i počeo da igra kao neki majmun i da nam prkosi…. Da vredi neko bi ga uzeo….

Reply
milos јан 5, 2012 at 00:34

ne kapiram,nece tejga na 6 meseci,kao ovo ono,ne dovodimo igrace na pozajmicu a koliko znam robi nije otisao po napadaca berselone da ga uzme na 4 godine vec na 6 meseci…

Reply
Shmickey јан 4, 2012 at 18:27

Eto, koliko nasa skauting sluzba radi i kako radi…. Jos letos, tacnije avgusta sam pisao za Ahmeda Turea i Asante Kotoko koji su bili na turneji u Srbiji sa nasim strucnjakom Bogdanom Korakom. Mesec dana se Asante kotoko nalazio u Srbiji, na Zlatiboru, sa kompletnim timom i strucnim stabom i niko, ali niko nije otisao da pogleda te afrikance!? Adzic se tada svrckao u Brazilu trazeci nam „napadaca“ a na samo 229km tj. 3-4 sata automobilom su se nalazili i Natanijel Asamoa i Amed Ture i to celih 30dana?! I niko da ne ode a pare su tolike dali samo za odlazak u Brazil, smestaj itd…. Secam se samo da su odigrali 5-6 kontrolnih utakmica i da je Ture postigao ukupno 6 pogodaka.

Reply
Shmickey јан 4, 2012 at 18:33 Reply
damjan 94 јан 4, 2012 at 23:28

buraz…aj još negdje postavi taj komentar ..nisi odavno majke mi..:)

Reply
Miki Delija јан 4, 2012 at 18:27

Zaludjujemo se sa tamo nekim neproverenim napadacima a ne vidimo vec 3 godine igrace kao sto su Marko Milinkovic(moze da igra levo krilo,poluspica a i napadaca po potrebi)Igra u Slovanu(to nam je dobro poznat klub) i vredi 650.000e,Uros Matic iz Kosica(igra na poziciji desnog krila,poluspica,moze i u vezi) a vredi samo 175.000e…A ako bas trazimo klasicnog napadaca tu je Adamo Coulibaly iz Debrecina(korpulentan,iskusan napadac-pravi ubica)Ali neeeee,nasa skautska sluzba to ne vidi..ili ne zeli da vidi…pa igraju raznorazni igraci pogodnih menadzera…STOP URUSAVANJU ZVEZDE!!!!!

Reply
dusan јан 4, 2012 at 18:23

ovo je dosta jeftina demagogija. necemo vise da razigravamo tudje igrace? pa kog smo to igraca svog ili tudjeg razigrali poslednjih nekoliko sezona? okrenuli smo se kupovini igraca? pa koga cemo da kupimo bez para? naslov bi trebalo da glasi: „nemamo pare za tejga“ i onda bi to bar bilo iskreno. smesno je i pricati da li tejgo ima kvalitet za zvezdu ili nema. da je dosao sada, igrao sest meseci, pomogao nam da uzmemo kup i sto se mene tice dosta je. kada se prica o tome da mi stvaramo tim za buducnost bilo bi dobro da se razumemo sta znaci ta rec „buducnost“. svi ovi igraci su na prodaju cim se neko pojavi sa parama. tesko je ocekivati da ce maksimovic ili kasalica ovde biti za tri sezone. ovo je samo novo mazanje ociju. mi smo u kanalu i po svoj prilici tamo i ostajemo.

Reply
Shmickey јан 4, 2012 at 18:16

Eto, koliko nasa skauting sluzba radi i kako radi…. Jos letos, tacnije avgusta sam pisao za Ahmeda Turea i Asante Kotoko koji su bili na turneji u Srbiji sa nasim strucnjakom Bogdanom Korakom. Mesec dana se Asante kotoko nalazio u Srbiji, na Zlatiboru, sa kompletnim timom i strucnim stabom i niko, ali niko nije otisao da pogleda te afrikance!? Adzic se tada svrckao u Brazilu trazeci nam „napadaca“ a na samo 229km tj. 3-4 sata automobilom su se nalazili i Natanijel Asamoa i Amed Ture i to celih 30dana?! I niko da ne ode a pare su tolike dali samo za odlazak u Brazil, smestaj itd…. Secam se samo da su odigrali 5-6 kontrolnih utakmica i da je Ture postigao ukupno 6 pogodaka. Evo i linkova:
http://www.fkvojvodina.rs/2011/08/vojvodina-fc-asante-kotoko-3-1-1-0/
http://www.srpskifudbal.rs/2011/08/09/sloboda-dobila-asante-kotoko/
http://www.asantekotokofc.org/Newreel/2011/000811/kotoko_zadruger.htm
na zalost nasao sam samo ta tri. Imate kompletne sastave i mozete videti da su tu i Asamoa i Ture.
Pozdrav braco!

Reply
Secam se pobeda јан 4, 2012 at 17:10

Treba nam jedan centarfor koji ce iz 3 sanse dati 2 gola. Takvi su retki ali odlucuju dosta teskih meceva. Nisam za opciju da dovedemo nekog iz Barselone b. Ako udje u formu dmah ga vracamo i nista. Onda je bolje platiti nekog kao Alvesa iz Videotona(ako vredi, nisam ga gledao) koji zeli da potpise na 3 godine.

Reply
Vuleta јан 4, 2012 at 15:58

po meni ovaj tejgo nema veze s vezom..drvo ima bolju tehniku od njega,ne znam sta vam se svima svidja

Reply
strucnjak јан 4, 2012 at 15:34

sta li je Robi uradio,zna li neko!?

Reply
Radisa јан 4, 2012 at 17:03

Malopre mi poslao poruku,
kaze nije mogao da mu da Mesija i Iniestu
dolaze Hleb i Pedro!!!!
Proverena informacija,veruj mi!!!
Ja kad saznam nesto ja objavim!!!
Dolazi i Stankovic

Reply
losmi јан 4, 2012 at 19:35

duhovito u pm

Reply
Tartar Sos јан 4, 2012 at 14:50

Ne zamerite, ali mislim da ovde ima jedna netacna informacija vezana za Tejga.
Tejgo je trenutno slobodan igrac, raskinut mu je ugovor sa Bursom, tako da mi nije jasno kako ne bi bio nas na duze staze!?!?!
No bilo kako bilo, daleko mu lepa kuca!

Reply
ZmajOgnjeni јан 4, 2012 at 14:50

Pa da, odbijte proverenog napadaca a dovedete tri-cetiri „velikih talenata“ i posle godinu dana prodaja sa dva-tri postignuta gola…

Reply
Raka Delija јан 4, 2012 at 14:40

Da li ima neka novost u vezi Pauljevića iz Hajduka,pošto je malo utihnila situacija što se njega tiče,pa sam hteo da pitam ako zna neko da li će doći ili nema ništa od toga?

Reply
Zvezdas Rijeka јан 4, 2012 at 16:52

Mislim da je već rečeno da on postaje opcija jedino ukoliko Mikić ode

Reply
Pera јан 4, 2012 at 14:18

Ja ne znam za vas ljudi al ja igraca koji je igrao za komsije ne bih voleo da vidim u zvezdinom dresu. Pa i onaj Milovanovic je rekao da je i zavoleo one klovnove sa druge strane pa sta treba da se radi na derbiju da kaze necu da igram?! I jos plus nije tip igraca da igra sam u napadu tj u taktici koju robi forsira.

Reply
madness2233 јан 4, 2012 at 14:16

Eto Kaludjerovica u NS,odmara covek 😀 ..nego zna li sta oko novih igraca??odlazaka??Pripreme ce za 6 dana..spic i mozda jedan u odbrani nam fale..

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) јан 4, 2012 at 14:11

Tejgo je dobar spic za nase uslove.Neki od nas bi ga hteli a neki ne.Hajde da vidimo kako ce se pokazati ovaj Asamoah na probi i da li ce zadovoljiti kriterijume Robija.Ljudi,Robi trazi igraca koji ce biti dobar sa loptom,a Tejgo nije takav.Secate se da s njim grobosi ni jednu kontru nisu mogli da razviju jer mu vodjenje lopte u sprintu ne ide.Covek je dobar,brz i snalazljiv spic ali i kosta.Bucko prica price i krije se iza manjka para.Pa bre covece,sta cete vi tu ako ne mozete da obezbedite pare da je uradi jedan normalan prelazni rok u 2 i po godine koliko vedrite i oblacite u klubu???Do sada kada je trebao da se dovede igrac koji pravi razliku samo smo slusali pompezne najave od kojih po pravilu nije bilo nista.Otvorite se breee za jedno pojacanje koje ce resavati utakmice i stvarno donositi razliku.Kopajte,busite,snalazite se,samo nadjite te proklete pare.Uostalom to vam je glavno posao.U suprotnom ne vidim svrhu vaseg bitisanja i ostanka u klubu!

Reply
Zvezdas Rijeka јан 4, 2012 at 16:56

Ja mislim da je Tejgo ok za naše uslove kao klasični centarfor koji se ukopa, zna da iskoristi šansu..
ali nije za naš stil igre, gdje nam treba brz i okretan igrač, koji više sudjeluje u igri, mijenja strane, tehnički jak, da zna poneku fintu i dribling…Tejgo po meni nije igrač za nas, koji pravi na terenu razliku osim što bi možda utrpao u mrežu više zicera što Borha i Kaludjer ne mogu…

Reply
Aston јан 4, 2012 at 13:34

Znate nekad pomislim da sam lud,a verujte mi jos nisam. Gledam onaj trasvermarket i gledao sam podrucije ovih juznoafrikanaca. Pa pomislih zajebava li mene neko ovaj trasver ili uprava zvezde ili bilo koji klub. Pa tamo ima igraca spiceva , srednjaka,odbrabenih igraca,po 50 00 eura do 150 00 koliko hoces, Pa 10 njih da dovedes na probu i da im platis po 20 000 samo da dodju na probu nacices 3 da valjaju za male pare, a ne dovoditi neke pozajmice na 6 i na godinu i davati 300 000, Mezenge , Borhe , tijage i tako, neke ima jeftinih afrikanaca a dobrih, Nerazumem o cemu je rec.

Reply
Dark јан 4, 2012 at 15:16

Ako mene pitas, nisi lud. Uvek sam pre za Africke nego Juznoamericke igrace.
Znaci ili nisi lud ili smo ludi obojica. 🙂

Reply
Aston јан 4, 2012 at 21:40

pogledaj o ovom igracu non stop melju ovde po sajtu,on igra u tandemu sa ovim Asamoje, vidi koliko kosta i prvi je strelac ekipe, pa jel to mnogo za zvezdu probati i ovog igraca, a dovodimo neke pozajmice,nekazem moze i tako. evo vidi cenu http://www.transfermarkt.de/en/ahmed-toure/profil/spieler_83235.html

Reply
Dark јан 4, 2012 at 23:16

Sve ja to znam i apsolutno se slazem! Bas je neko nakacio njegov snimak i tu sam cak i napisao da je 100 somica smesno za ovakvog igraca i da treba odmah da ga kupimo jer je duplo bolji od Kasalice i Kaludjerovica zajedno, a pritom daleko jeftiniji.

Reply
strucnjak јан 4, 2012 at 13:20

drugi adzic! Pa ima li ko pametan u Zvezdi!???

Reply
kalu јан 4, 2012 at 13:17

Mislim da su trebali dovesti tejga jer ako ne daj boze ne proradi kasalica onda ce biti sto niste doveli tejga itd…

Reply
NENAD јан 4, 2012 at 13:09

kaze necemo da razigravamo igrace,a sta je sa tosicem.veze nije imao kada je dosao.cim je usao u formu ode,tamo ne igra opet dolazi u zvezdu da odigra 6meseci,pa ide,na koliko je godina on zvezdin igrac?kadu veze nije imao 2 sezone sad odigrao extra polusezonu i ode.tako smo doveli i kovacevica i ako je bio totalno van forme i da je poceo dobro da igra odma bi ga pustili.a sa princom znas kakav je igrac.prosle sezone doneo grobarima 2 trofeja,a da su ga sdacuvali uveo bi ih u l.s ladno protiv smesnog genka

Reply
rema јан 4, 2012 at 13:19

pa da,samo svi ti igraci koje si ti nabrojao su pod ugovorom u zvezdi…a za njega ocigledno traze previse…ili ga nude na pozajmicu…znaci ne treba nam…pa on da nije skup zadrzali bi ga i ovi sa druge strane…

Reply
Aca_Delija јан 4, 2012 at 12:46

Bravo.bucko 😀 😀 Lekic se vraca 🙂

Reply
Nebojsa јан 4, 2012 at 11:47

Jedno pitanje za admine, nevezano za ovu temu, zna li se nesto oko Danijela Mihajlovica, da li ce biti spreman za nastavak sezone, ili ce da napusti klub?

Reply
Tuđman Franja Doživotna јан 4, 2012 at 11:13

Ok,sve je to u redu,samo neka mi neko objasni jednu stvar.Od koga bi mi to pozajmili Tejga,i čiji je on igrač?Znači dečko je trenutno bez ugovora,dokle više laganje?Odlična prilika da se odličan špic dovede za džabe.Plata mu jeste velika 500.000 e nije malo,no verujem da bi ga menadžer (Matijašević) ubedio da igra i za manje,a da mu se razlika nadoknadi prilikom sledećeg transfera,kao što je Džaja radio svojevremeno.Pa jedan Borha ima 250.000,Evandro 300.000 Koroman je imao 300.000.A boljeg špica u Srbiji trenutno nema,čovek kao rođen za naše livade,nezaustavljiv za sve panjeve iz raznoraznih odbrana u ligi,na kraju krajeva doneo je oba trofeja komšijama sam.No mi će mo se opet odlučiti za neki polu-proizvod,a posle kao hvatati za glavu „pa kako nije proradio,pa zašto,a baš je dobar na snimcima…“Meni je više muka od toga,ne vređajte moju inteligenciju (mislim na upravu).Čekam maj,i samo vas gledam…

Reply
Aleksandar јан 4, 2012 at 11:27

Nije slobodan , igra za Bursu …

Reply
NENAD јан 4, 2012 at 13:11

ali kada ga pozajmis od burse ti mu placas samo platu,a bursi nista ne placas

Reply
Tuđman Franja Doživotna јан 4, 2012 at 16:19

Zapravo i to je neistina koju pišu neke novine.Tejgo više nije igrač Burse,ugovor je raskinut i on je slobodan igrač,što znači da nema obeštećenja,što dalje znači da mi možemo da mu ponudimo i trogodišnji ugovor na primer,pa da ga imamo na duže staze.

Reply
gagi јан 4, 2012 at 11:38

Slazem se sa tobom u potpunosti, jer je Tejgo pravi spic,pravi gol igrac koji dve sanse pretvara u isto toliko golova I BAS ME BRIGA GDE JE IGRAO i ciji je grb kako neki ovde pisu ljubio,vazno je da je za ove sadasnje i bivse Zvezdine spiceve ( mislim na one od prosle dve tri godine ) IGRACINA. Ovde svasta covek moze da procita i ovaj sajt sve vise pocinje da lici na neke odvratne sajtove poput sportal.rs i njemu slicne.Ovde neki pisu kako je ovaj nesrecni stefanovic zasluzan za dovodjenje igraca u ovom prelaznom roku, a taj stefanovic se u fudbal razume kao i nas “prijatelj“ odavde ;;chargerns.“Stefanovic samo pregovara o visini obestecenja u ime nekoga ko ga je tamo poslao,a on se definitivno u fudbal ne razume. Sad se spremi da nam lupaju minuse po sluzbenoj duznosti, jer za te koji lupaju minuse navijati za Zvezdu je posao.Ja nigde nisam video da administratori komentarisu njihove vesti koje su oni okacili,da se prepucavaju sa drugim ljudima koji imaju razlicito misljenje od njihovog i zato ovaj sajt ide u pravcu koji sam gore pomenuo.Takodje me ovaj sajt sve vise podseca i sve vise lici na sajt delije.net i njihov forum gde se razlicito misljenje od “generala“ ne moze procitati,jer ga odmah obrisu.Jasno je k’o dan da ti sa sipke kao i administratori sa ovog sajta ( sve sami klinci koji prate Zvezdu par giodina,ali se vise razumeju u problematiku kluba od svih drugih ) vode prljavu kampanju i lobiraju za nesposobnu upravu na celu sa vladanom lukicem sa cijim boravkom u klubu svakog narednog minuta Zvezdi preti gasenje i jos veci kolaps. Objavite komentar !!!

Reply
Luka јан 4, 2012 at 15:22

Znaci po tebi ja ako sam admin nemam pravo da iznesem svoje misljenje? Mi jesmo administratori ali to ne znaci da treba samo da citamo tudje komentare i cutimo. Pa i ja sam covek zar ne? Ili samo ti imas pravo da kazes sta mislis? I to nije svadja vec diskusija kao i ovo sa tobom sada. Sto se komentara tice, sam server ga je prebacio na cekanje, a ne neko od admina tako da ne moras da brines za cenzuru.

Reply
gagi јан 4, 2012 at 16:36

Ja nigde u svom komentaru nisam napisao da vi admini nemate pravo na svoje misljenje i ne znam kako si to zakljucio. Svako ima pravo na svoje misljenje pa i vi admini,ali ovako masovno komentarisati i polemisati sa drugim ljudima kao sto to vi radite ja zaista nisam video ni na jednom sajtu koji lici na nesto makar malo dobro. vI stalno ljude ubedjujete u nesto u sta ni sami ne verujete. Znaci nisam rekao da ne treba da eventualno date i neko dodatno objasnjenje ali ovolika kolicina bukvalnog prepucavanja i ubedjivanja sa vase strane kazem jos jednom nije vidjena na nekom malo ozbiljnijem sajtu, pa otuda i neke moje konstatacije. Na ovo cu ukazati i jos nekim ljudima koji zaista brinu da ovaj sajt bude oaza i stub nezavisne misli svakog Zvezdasa.

Reply
Dražen јан 4, 2012 at 15:46

A zasto ti pokusavas nekoga isprovocirati sa ovim komentarom? Ajd da zaobidjemo nas administratore, ti sa ovim dijelom i chargeru i vodjama samo trazis reakciju drugih lica, sto ce najvjerovatnije preci u vrijedjanje. Iskreno da sam ja vidio ovaj komentar prvi, ne bih ga ni objavio.

Reply
gagi јан 4, 2012 at 16:43

Drazene ja zaista ne pokusavam nikoga “ISPROVOCIRATI“ svojim komentarom i ne trazim reakciju drugih lica i NISAM NIKOGA VREDJAO sto se da videti u komentaru. Zar je vredjanje ako za nekog kazem da mislim da se isti u fudbal ne razume ? Naravno da nije.A to sto kazes da ti ne bi objavio komentar da si ga video dovoljno govori o tebi i u prilog onoga sto sam napisao. Ko si ti da ne objavljujes necije komentare u kojima nema vredjanja ? Sam si sebi dao to pravo koje nemas uopste. I jos nesto prekinite da se prepucavate sa nekim ljudima odavde jer neki od njih imaju godina staza kao Zvezdini navijaci kao dva admina godina zivota. Imaj barem malo respekta prema tim ljudima i da znas da se to ne uci i ne moze kupiti parama.

Reply
Dražen јан 4, 2012 at 16:50

Ti samim tim sto si napisao da charger nema pojma o fudbalu, te da vodje i mi sa sajta vodimo prljavu kampanju, trazis povratnu reakciju, i to je za mene provociranje.

gagi јан 4, 2012 at 17:01

Ja uopste ne trazim povratnu reakciju,to je samo moje licno misljenje,a da li ce biti povratnih reakcija bas me briga,ne zanima me. Ali to izgleda vise brine tebe,ali mnogo si mlad vreme je pred tobom i siguran sam da ces nesto i nauciti iz svega ovoga i napredovati.

Reply
Petak 13-ti јан 4, 2012 at 10:48

No koment !

Reply

Leave a Comment