Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Нападач Партизана стигао на „Маракану“

Руководство ФК Црвена звезда ужурбано ради на комплетирању тима за наредну сезону. Све је подређено одбрани шампионске титуле и новом европском искораку, али истовремено у клубу мисле и на будућност.

Члан црвено-беле породице постао је нападач Иван Тејић. Осамнаестогодишњи фудбалер на стадион „Рајко Митић“ стиже из редова вечитог ривала Партизана. Тејић се најбоље сналази на крилним позицијама, мада може да одговори и другим улогама у тиму. Четири године је провео у млађим категоријама црно-белих, а стекао је и репрезентативни статус.

Иван Тејић је поникао у екипи Железничара из Лајковца, две године је провео у Колубари из Лазаревца, а након четири године у Партизану заиграће у нашем клубу. Сви у Црвеној звезди много очекују од младог фудбалера који ће наредну сезону провести у омладинског погону црвено-белих и покушаће својим играма да се наметне тренеру Владану Милојевићу. Тејић је са Црвеном звездом потписао трогодишњи професионални уговор.

Повезане вести

3 comments

ĐOLE BARI 91 јул 4, 2019 at 20:38

DOBRODOŠAO I ŽELIM TI DA OSTAVIŠ DUBOK TRAG U ZVEZDI.SVE NAJBOLJE.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 4, 2019 at 18:31

e ovaj je novi piksi..cim je dosao iz partizana..pa godinama prelaze deca od nas kod njih i od njih kod nas i pokazalo se da nisu ni za trening..cista glupost

Reply
nesad јул 4, 2019 at 09:30

terza mita dovedite igraca onog sta ste naveli ranije iz slovenije decko zna sve ofudbaku ti to znash decko je butrageno a bice buducnost nase zvezde poz

Reply

Leave a Comment