Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

ФКЦЗ: „Злонамерне су приче да Мркела одлази у ФСС“

Као гром је одјекнула вест да је Митар Мркела веома близу да постане спортски директор Фудбалског савеза Србије. Некадашњи фудбалер Црвене звезде је тренутно спортски директор црвено-белих. Због тога су се из Љутице Богдана огласили саопштењем:

– Драго нам је да о руководиоцима Црвене звезде спортска јавност има високо мишљење, али било каква писања на тему одласка Митра Мркеле или било ког другог битног човека из нашег клуба у тренутку када нам почињу квалификације за Лигу шампиона, сматрамо злонамерним спекулацијама. Митар Мркела је задовољан и срећан у Црвеној звезди и потпуно фокусиран на велике изазове који су пред нама. Са овом изјавом Црвена звезда жели да се ова прича затвори, а свако даље писање ћемо доживети као покушај дестабилизације нашег клуба – пише у саопштењу Црвене звезде.

Повезане вести

3 comments

Estrella Roja јул 4, 2019 at 17:11

Destabilizacija zbog Mrkele, nije njuz net. Mrkela se kandiduje da na mestu takozvanog sportskog direktora bude još veća prevara nego svojevremeno kao igrač. Da ne bude zabune, bio je veoma solidan igrač, ali se očekivalo dolaskom u Zvezdi da postane veći od Džajića. Dovođenje stranih igrača bi bolje odradio i klinac od 13 godina gledajući fudbal na sportskim kanalima i prateći transfermarket. Znam jednog iz kraja.

Reply
Dejo јул 4, 2019 at 16:00

Mislim da ne bi trebala uprava Crvene Zvezde da place za Mrkelom a i ni mi navijaci Crvene Zvezde zar nema Crvena Zvezda zamjene bivse igrace Jugovic ,Mihajlovic ,Piksi Stojkovic ,Rambo Petkovic ,Dika Stojanovic

Reply
Dragan јул 4, 2019 at 10:45

Kako je odradio ovaj prelazni rok(ako je uopste on to i odradjivao….ko je pomenuo dr Terzića..?) bilo bi super da ode kod Kokeze i Tumbe…

Reply

Leave a Comment