Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Мркела о одласцима у прелазном року

У летњем прелазном року Црвена звезда довела је петорицу појачања, а нешто више о току прелазног рока рекао је спортски директор Митар Мркела.

Јирка иде на позајмицу у Раднички из Ниша, а велика је вероватноћа да ће нас у овом прелазном року напустити и везиста Горан Чаушић. Не бих у овом тренутку износио детаље око понуде за њега – рекао је Мркела.

Доста се у последње време говорило и о одласку нападача Милана Павкова.

Што се тиче Павкова он ће данас бити на тренингу са екипом. Рекао сам већ и у Аустрији да има доста интересовања за њега, видећемо шта ће се у наредним данима десити са усменим понудама које смо имали за њега.

Говорио је спортски директор и о статусу Милоша Вулића.

Вулић је играч Црвене звезде и остаје у нашим редовима. Доста очекујемо од њега у наредној сезони.

Спортски директор очекује да се број странаца у екипи смањи.

У овом тренутку, уколико не рачунамо Јирку, имамо осморицу странаца. У наредном периоду очекујем да ће и Ебесилио напустити Црвену звезду, а можда током лета исто уради још неко од странаца. Што се тиче целокупног тима задовољни смо оним што имамо у овом моменту. Долазака ће бити уколико буде одлазака, и то само на појединим позицијама на којима би ти одласци направили мањак играча.

У медијима су се појавили и наводи да је Фудбалски савез Србије заинтересован да у своје редове врати Митра Мркелу.

Нисам разговарао ни са ким из Фудбалског савеза Србије, ако се интересују драго ми је зато што сам провео седам лепих година у ФСС-у и ценим људе који су тамо, али све мисли су ми усмерене искључиво ка Црвеној звезди и предстојећим квалификацијама за Лигу шампиона – поручио је Мркела.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo јул 10, 2019 at 22:19

Sportski direktore Crvene Zvezde Mrkela dovedi jednog stopera , desnog beka ,napadaca i Damira Kojasevica iz Sutjeske u Crvenu Zvezdu

Reply

Leave a Comment