Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Иза југа Маракане – План припрема Звездиних бисера

Омладинци и кадети Црвене звезде почели су са припремама за нову сезону, а за најстаријим селекцијама наших талената иза југа Маракане током јула ће у нову сезону кренути и остале црвено-беле генерације.

Омладински тим састављен од фудбалера рођених 2001. и 2002. године у наредној сезони ће предводити Славољуб Ђорђевић, са помоћницима Николом Митићем и Предрагом Ранђеловићем. Тренер голмана ће, као и у претходној сезони бити Бобан Бајковић, а кондициони тренер Игор Делибашић.

Обавезама на зеленом тепиху вратили су се и наши кадети. На челу генерацје 2003 остао е Марко Неђић којем ће асистент бити Марко Милић, а стручни штаб ће чинити још Бојан Јоргачевић и Слободан Чикара.

Кадети и омладинци ће већ у недељу, 7. јула, отпутовати у Дравоград, у Словенију, где их очекује двонедељно темпирање форме.

Са припремама су кренуле и најстарије генерације Звездине филијале, омладинци и кадети Графичара. Најстарију генерацију ће предводити Дејан Симић уз асистенцију Златка Крмпотића, док ће кадете на државној позорници предводити Милош Бојанић и његов помоћник Никола Ђуровић.

Други тимови Звезде у конкуренцији кадета и омладинаца ће 22. јула отпутовати у Врњачку Бању где ће брусити форму до 29. јула.

Пионири нашег клуба ће се на терен вратити 15. јула, а тренер који ће предводити дечаке рођене 2004. и 2005. године је Влада Вучић којем ће помагати Марко Петровић и Душан Шарановић. Тренер голмана пионира је Владимир Мићовић, а кондициони тренер Никола Серпак. Прошлосезонски прваци Лиге млађих пионира Београда за нову сезону ће се спремати у Бајиној Башти од 1. до 8. августа.

Мићановић и Серпак ће бити задужени за голмане и физичку припрему и наших петлића које ће са клупе предводити Милорад Вилотић и његов помоћник Бојан Маћешић. Таленти рођени 2006. и 2007. године ће такође темпирати форму у Бајиној Башти, али од 8. до 15. августа.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment