Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Започела замена семафора на стадиону „Рајко Митић“

Фудбалски клуб Црвена звезда на свим пољима ужурбано ради на припремању за изазове које клуб очекују у предстојећој сезони. Играчки кадар је увелико у тренажном процесу, стручни штаб ради на техничко-тактичком усавршавању екипе, а руководство клуба наставља модернизацију на свим пољима.

Након нове травнате подлоге на стадиону „Рајко Митић“, увелико се ради на постављању новог, модерног семафора. У складу са тим половина старог семафора који је чинио популарни „лампаш“већ је уклоњена, а у наредним данима се очекује и демонтажа остатка старог семафора, затим ће се извршити монтажа новог, великог екрана.

Иако се размишљало о могућности промене локације семафора, одлучено је да и даље звездаши прате време, резултат и стрелце на утакмици на старој позицији у врху јужне трибине. То место је постало антологијско, управо на врху јужне трибине стајала су, уз Звездино, огромна имена европског фудбала и клуб неће ништа мањати. Такође, нови семафор ће бити најмодернији, попут оних на свим европским стадионима, а биће истих димензија као и садашњи.

– „Семафор желимо већ дуже време да заменимо и сада смо успели да одвојимо значајна средства за куповину новог и замену страог. Побољшавамо конфор наше публике у сваком сегменту и семафор је неизоставни део тога. Желимо да сви звездаши имају најбољи могући преглед игре и резултата у сваком тренутку, а нови семафор ће то омогоћити“ – објаснио је генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић.

Повезане вести

Leave a Comment