Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Милуновић : „Спремни за европску премијеру“

Само три дана деле нас од овосезонске европске премијере. Фудбалери Црвене звезде напорно тренирају и припремају се за пут у Литванију који је заказан за понедељак.

Задовољан сам оним што смо до сада урадили, како су прошле припреме и како радимо у Београду. Надам се да ћемо у европским квалификацијама кренути победом, то би нам свима много значило. Момци су већ имали прилику прошле сезоне да одмере снаге са Судовом, тада нисам био у екипи, али дигуран сам да ће њихово искуство много значити. Ако дамо 100 посто својих могућности можемо да се надамо добрим резултатима у Европи – рекао је штопер црвено-белих Милуновић.

Звездин штопер истакао је да је свестан да се од његове екипе много очекује.

– Кад сам долазио у Црвену звезду знао сам какав притисак и одговорност носи црвено-бели дрес. Највећи је клуб на Балкану, наши навијачи су навикли само на победе. Ја сам међу најстаријим играчима, знам да сам најискуснији у одбрани, доста се очекује од мене. Другачије је сада него зимус, када сам стигао у клуб тек сам санирао велику повреду, требало ми је времена да се прилагодим.

Недавно је у разговору са медијима генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић похвалио високог штопера.

– Прија кад чујеш такве коментаре од директора, али то значи и да не смем да се успавам, већ да оправдам поверење које су ми указали управа и тренер. Моје је да тренирам и играм добро, да дајем све од себе на терену како бисмо и ове сезоне остварили високе циљеве које смо поставили испред себе.

Милуновић има искуства играња европских такмичења са претходним клубом БАТЕ Борисовим, али очекује да ће ове године у црвено-белом дресу то бити посебно.

Много је већа одговорност кад играш за клуб из своје земље, поготово за мене који сам искусан играч. Од мене се очекује најбоље. Титула у Србији дража ми је од освојених у Белорусији. Волео бих да наставим трофејни низ, за сада сам освојио девет трофеја у каријери – поручио је Милуновић.

 

Повезане вести

Leave a Comment