Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Џејмс Гист је нови играч Црвене звезде!

Американац Џејмс Гист ново је појачање Црвене звезде у коју стиже из редова Панатинаикоса!!!

Џејмс Гист који игра на позицијама центра и крилног центра потписао је у касним вечерњим сатима у недељу двогодишњи уговор са црвено-белима и представљаће још једно огромно појачање за Црвену звезду у такмичарској сезони 2019-2020.

Овај 32-годишњи кошаркаш фантастичних физичких предиспозиција студирао је на колеџу Мериленд, а своје име изградио је играјући у европским клубовима: италијанској Анђелики Бијела, Локомотиви Кубањ, Партизану, Фенербахчеу, Уникахи, док је чак шест сезона провео у Панатинаикосу.
Са грчким клубом је освојио пет националних првенстава и шест трофеја Купа, одликује га изузетан скок експлозивност, огромна снага и сјајне физикалије, због чега „покрива“ две позиције испод коша. Висок је 207 центиметара, тежак је 107 килограма.

Црвена звезда овом приликом исказује велико задовољство чињеницом да је Џејмс Гист као велико име европске клупске кошарке од иницијалних контаката исказао велику жељу да наступи у црвено-белом дресу, и прихвати се изазова који носи наредна сезона за наш клуб.
Након Дерика Брауна, добро познатих лица Огњена Кузмића и Чарлса Џенкинса, Гист је четврто појачање Црвене звезде. Подсећамо, нове уговоре потписали су староседеоци – капитен Бранко Лазић, Филип Човић, Мохамед Фаје, Стратос Перпероглу и Огњен Добрић.

КК Црвена звезда мтс наставља са формирањем састава за наредну сезону, али посао није завршен. О наредним корацима Звездашка јавност биће благовремено обавештена.

Повезане вести

3 comments

зики јул 8, 2019 at 12:27

нама треба два плеја из престрожности,нможе се неко повриједити па шта онда ?значи два плеја и један млади перспективан играч

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 8, 2019 at 09:46

ma fenomenalno..za sada je prelazni rok za svaku pohvalu..samo se jednog plasim…a verujem da ce tako biti..ako dodje Jovic onda su sva ova pojacanja dzabe..nama treba plej kao teo,dilejni i koji ce biti najskuplji igrac zvezde..jovic je ispod proseka i bio bi pojacanje kao Causic

Reply
Dragan јул 8, 2019 at 18:42

E… Dobar si brate Krvavi… Jović kao Čaušić…. He, he…

Reply

Leave a Comment