Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда тренирала у Маријампољу

Фудбалери Црвене звезде одрадили су последњи тренинг пред европску премијеру на стадиону Судуве.

Делегација црвено-белих допутовала је чартер летом у Каунас нешто после 13 часова по локалном времену. Дочекало ју је хладно и кишовито време. Око 16 степени и јак ветар пожелелибсу добродошлицу на аеродрому. Одатле су се црвено-бели аутобусом упутили ка Маријамполу, одакле је наш Судува.

За разлику од прошле године, када је у исто време било преко 30 степени, овог пута када су наши фудбалери истрчали на терен дочекала их је киша. Ипак, према речима наших фудбалера, лоше време не утиче на терен, који је у одличном стању. Сигурно је то битан предуслов за лепу фудбалску представу.

У 21 сат по локалном, односно 20 по српском, наши првотимци отпочели су са тренингом. Подршку су им пружили пријатељи клуба, као и српски новинари са трибина. Неколико кругова су истрчали фудбалери како би се загрејали. Потом су на терен донете лопте, одиграли су изабраници Владана Милојевића рукомет по нешто измењеним правилима. Циљ је био дати гол главом, а ова игра је и овог пута измамила много смеха.

На другом делу терена припремали су се за сутрашњу утакмицу и наши чувари мреже, који су вежбали под худним оком тренера Гашића.

Циљ је свакако био да наши првотимци осете терен, на коме ће одиграти прву такмичарску утакмицу у новој сезони која је по српском времену а програму у 20 сати.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

ĐOLE BARI 91 јул 9, 2019 at 21:22

OVAJ MILOJEVIĆ APSOLUTNO NIŠTA NE ZNA,OVAKVE EKIPE TREBA NAPASTI SA DVA ŠPICA.ZAŠTO NIŠTA NE MENJA,ŠTA ČEKA ?

Reply
ĐOLE BARI 91 јул 9, 2019 at 20:11

OD KADA JE STIGAO U ZVEZDU MAKAR 10 PUTA SAM NAPISAO DA JOVIČIĆ BLAGE VEZE NEMA,DA MU JE SVAKI START NA IVICI KARTONA,DA NA SVAKOM MEČU PRAVI 5-6 NEPOTREBNIH FAULOVA,VUČE SA OBE RUKE IGRAČE SA LEĐA,DOBRO ĆE BITI AKO NE DOBIJE CRVENI KARTON.MILOJEVIĆ BI MORAO DA GA ZAMENI ŠTO PRE U PRVOM POLUVREMENU.

Reply
kastiljo јул 9, 2019 at 19:24

Bas gledam sad utakmicu Helsinki – HB Torshavn. Utisak je da bi bilo bolje da smo dobili bilo koji od ova dva tima u prvom kolu. Suduva, cak i ona od prethodne sezone, je bolji rival od ove dve ekipe. HB je definitivno amaterska ekipa, od 30.minuta imaju igrac vise, a nisu evo do 60.minuta sansu stvorili, naprotiv, primili su gol. Helsinki je jedna prosecna Superligaska ekipa koja bi se verovatno grcevito borila da udje u plej of. Tehnicki definitivno slabiji od bilo koje nase plej of ekipe, imaju solidan prekid i to je sve. Par puta su ih farani izvozali na sredini, ne zato sto su dobri, vec zato sto su ovi losi, samo malo manje. Imam utisak kao da gledam utakmicu izmedju Napretka i Dinamo Vranja.
Kod Torsavna ne vidim cak ni onu “vikinsku“ borbenost koju pokazuju ekipe sa npr. Islanda. Sto se drugog kola tice, odlicno smo prosli, samo da prodjemo Suduvu. Po svemu sudeci idemu u Finsku, evo upravo dadose treci gol.

Reply

Leave a Comment