Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћа такмичењаКошарка

Košarkašice Zvezde ostvarile novu pobedu

Detalj sa jedne od prethodnih utakmica crveno-belih košarkašica

Košarkašice Crvene zvezde bez većih problema savladale su ekipu Radničkog iz Kragujevca u Hali sportova pred oko 150 gledalaca.

Crvena zvezda : Radnički Kragujevac  85:68 (28:6, 25:17, 23:17, 9:28)

Crveno-bele su furiozno ušle u susret i već u prvoj četvrtini stigle do +22. Taj plus je do kraja treće četvrtine otišao i na +36 i pretila je prava katastrofa gošći iz Kragujevca. Međutim, poslednja deonica susreta donela je veliko opuštanja naših igračica i taj deo su Kragujevčanke rešile u svoju korist rezultatom 28:9 i uspele da na kraju rezultat svedu na pristojnih +17 za našu ekipu. Ubedljivo najefikasnija u našoj ekipi bila je Ana Nikšić sa 27 postignutih poena, a uz to je imala šut za tri poena 2-2 i ostvarila je 9 skokova.

Crveno-bele su nastupile u sledećem sastavu: Popović 19, Jovičić, Kostić, Kančević 2, Radović 8, Tomašević 8, Marković, Grubor 19, Ivanišević, Karadžić 2, Nikšić 27, Pavlović.

Nakon ovog susreta, naše košarkašice zauzimaju drugu poziciju na tabeli Prva „A“ ženske lige sa skorom od 6 pobeda i tri poraza, iza neprikosnovene ekipe vršačkog Hemofarma.

Повезане вести