Prvotimac Crvena zvezde mts Ognjen Dobrić posetio je Letnji košarkaški kamp Crvene zvezde na radost brojnih mališana koji su imali priliku da upoznaju svog heroja.

U toku je treća smena Letnjeg košarkaškog kampa Crvene zvezde, a klub je zadržao lepu tradiciju da u svakoj smeni jedan od prvotimaca poseti mlade košarkaše. Nakon Nemanje Nenadića i Filipa Čovića, na kampu je gostovao Ognjen Dobrić.

Prvotimac Crvene zvezde je drugu godinu zaredom otišao na Letnji košarkaški kamp u organizaciji njegovog kluba, a kako i sam kaže uvek je zadovoljstvo trenirati i razgovarati sa mladim košarkašima:

Baš kao što ste rekli i ove godine sam stigao na Letnji košarkaški kamp. Kao čovek od iskustva mogu da kažem da polaznici kampa imaju zaista fantastične uslove i da rade sa najboljim trenerima u Srbiji. To vam govorim iz prve ruke jer sam i sam sarađivao sa mnogima od njih u mlađim selekcijama Crvene zvezde. Bilo je ovo još jedno sjajno iskustvo, a nadam se da će neki od saveta značiti klincima jer nesumnjivo poseduju ogroman talenat – rekao je Dobrić.

Vredan rad i dobra zabava obeležile su i ovaj dan, a sve je bilo mnogo lakše jer je Ognjen Dobrić davao podstrek mladim košarkašima. Radio je sa njima, delio vredne savete i bio tu za svako pitanje koje zanima buduće košarkaše. Bilo je vremena i da polaznici kampa dobiju vredne suvenire, autograme i fotografije sa članom evroligaške porodice. Dobrić je potom otišao na zasluženi odmor, a i mladi košarkaši jer ih već sutra očekuje naporan rad.

Podsećamo, Letnji košarkaški kamp u organizaciji KK Crvena zvezda mts održava se ove godine u rekordnih šest smena. Mesta je ostalo veoma malo za poslednje smene koje će se održati na Zlatiboru u sledećim terminima:

5. smena 14.07 – 21.07.

6. smena 21.07 – 28.07.

Sve potrebne informacije možete pronaći na sledećem linku. Crveno-beli tim te čeka, prdiruži se!

Tekst na sajtu SD

Komentari

avatar
  Subscribe  
Obavesti me o