Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Огњен Добрић посетио Летњи кошаркашки камп

Првотимац Црвена звезде мтс Огњен Добрић посетио је Летњи кошаркашки камп Црвене звезде на радост бројних малишана који су имали прилику да упознају свог хероја.

У току је трећа смена Летњег кошаркашког кампа Црвене звезде, а клуб је задржао лепу традицију да у свакој смени један од првотимаца посети младе кошаркаше. Након Немање Ненадића и Филипа Човића, на кампу је гостовао Огњен Добрић.

Првотимац Црвене звезде је другу годину заредом отишао на Летњи кошаркашки камп у организацији његовог клуба, а како и сам каже увек је задовољство тренирати и разговарати са младим кошаркашима:

Баш као што сте рекли и ове године сам стигао на Летњи кошаркашки камп. Као човек од искуства могу да кажем да полазници кампа имају заиста фантастичне услове и да раде са најбољим тренерима у Србији. То вам говорим из прве руке јер сам и сам сарађивао са многима од њих у млађим селекцијама Црвене звезде. Било је ово још једно сјајно искуство, а надам се да ће неки од савета значити клинцима јер несумњиво поседују огроман таленат – рекао је Добрић.

Вредан рад и добра забава обележиле су и овај дан, а све је било много лакше јер је Огњен Добрић давао подстрек младим кошаркашима. Радио је са њима, делио вредне савете и био ту за свако питање које занима будуће кошаркаше. Било је времена и да полазници кампа добију вредне сувенире, аутограме и фотографије са чланом евролигашке породице. Добрић је потом отишао на заслужени одмор, а и млади кошаркаши јер их већ сутра очекује напоран рад.

Подсећамо, Летњи кошаркашки камп у организацији КК Црвена звезда мтс одржава се ове године у рекордних шест смена. Места је остало веома мало за последње смене које ће се одржати на Златибору у следећим терминима:

5. смена 14.07 – 21.07.

6. смена 21.07 – 28.07.

Све потребне информације можете пронаћи на следећем линку. Црвено-бели тим те чека, прдиружи се!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment