Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Марин: Уверен сам у пролаз у реваншу

У првој утакмици првог кола квалификација за Лигу шампиона фудбалери Црвене звезде одиграли су без голова са Судувом. Капитен црвено-белих Марин истакао је да је његова екипа била бољи ривал на терену.

Била је ово очекивано тешка утакмица. Имали смо већи посед лопте и боље шансе, али највећи проблем је што нисмо дали гол. Имали смо такође и мало среће, Борјан је одлично бранио и спасао је наш гол сјајним интервенцијама. Било је неких ствари које треба исправити, али и неких јако добрих. У реваншу нас очекује доста другачија утакмица, пре свега зато што се игра пред нашим навијачима – рекао је Марин и наставио:

– Мораћемо да будемо бољи у последњој трећини утакмице, у завршници. Резултат 0:0 је у реду, посебно пред реванш.

У 75. минуту тражили су наши фудбалери једанаестерац.

– Био је чист пенал, видело се како је лопта погодила у руку противничког играча и одбила се у другу страну. Све се дешавало испред мене.

Звездин капитен истакао је да верује да ће у реваншу његоца екипа тријумфовати.

Имамо недељу дана да се припремимо за утакмицу у Београду, да се додатно уиграмо и верујем да ћемо победити – поручио је Марин.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Dejo јул 10, 2019 at 17:12

Kapitenu Crvene Zvezde Marine vreme je da Crvena Zvezda pocne da gazi sve redom ocemo da Crvena Zvezda igra napadacki fudbal ne da se brani i da vazda igra presing na zadnju liniju odbrane bilo koje ekipe pocevsi od Suduve u kvalifikacijama za LS

Reply
Veteran Sever јул 10, 2019 at 10:39

Brate Marine, smanji doživljaj. Svakako ćemo proći Suduve, jer su nivo Sinđelića… Ali, pošto imaš jedini autoritet, kaži Miloju da je vreme da igramo fudbal, a ne da ga ubijamo… I kad igramo sa levim ekipama… I brate Marine: Šta se dogodilo sa tvojim centaršutevima?

Reply

Leave a Comment