Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеФудбал

Звездаши после Судуве: Верујемо у тријумф у Београду

Фудбалери Црвене звезде након ремија 0:0 са Судувом сложни су у једном, да ће искористити седам дана да извуку поуке из прве утакмице и тријумфују у Београду.

Сваки почетак је тежак, најтеже је поновити оно што је било прошле сезоне. Утакмица са Судувом је још један доказ да у Европи нема слабих противника. Имали смо шансе, али морали смо много боље да реагујемо. У сваком колу играју се по две утакмице, чека нас реванш на нашем терену, морамо да видимо где смо грешили. Уверен са да ћемо све то да исправимо и да ћемо у Београду остварити тријумф – рекао је звзедин везиста Бранко Јовичић.

Високи штопер Срђан Бабић након меча рекао је да Звездин циљ остаје увек исти – победа.

Дошли смо да победимо, ниси успели, али имамо поправни у Београду и даћемо све од себе да то урадио код куће. У првом полувремену смо контролисали игру, нисмо дозволили противнику да се разигра. У другом делу смо покушали на све или ништа да постигнемо погодак, могло је то да нас кошта, запретили су нам из контранапада, али добро смо реаговали у тим ситуацијама. Остаје нам сусрет на Маракани, спремићемо се што боље можемо за ту утакмицу – рекао је Бабић.

Звездинбек Марко Гобељић истакао је да ће његов тим из ове утакмице извући поуке.

Знали смо шта нас очекује, Судува на свом терену игра тврдо. Посебно смо у првом полувремену имали неискоришћене шансе, Бен је имао можда и најизгледнију прилику. Сада је на нама да у реваншу тријуфујемо. Прво коло не може никад да буде лако, уколико се састајете са екипом која је већ дуже време у такмичарском ритму и чији шампионат је у току. Анализираћемо добро сусрет из Маријампола и извући поуке за сусрет у Београду – поручио је Гобељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment