Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Омладинци и кадети убедљиви у првим проверама

Кадети и омладинци нашег клуба од недеље су у Дравограду, у Словенији где се припремају за нову сезону, а јуче су одиграли прве контролне утакмице и уписали убедљиве победе над вршњацима из Фужинара.

Кадети Црвене звезде тријумфовали су резултатом 11:1. Ученици Марка Неђића победили су кадете Фужинара резултатом 11:1, а стрелци за црвено-беле били су Лазетић (3), Бачанин, Никола Митуљикић, Бранковић (по 2), Јован Митуљикић и Стојановић.

Црвена звезда је меч почела у саставу: Лукић, Крстић, Ђурић, Гајић, Петровић, Деспотовски, Милетић, ћ, Кнежевић, Н. Митуљикић и Бачанин, а играли су још: Попесковић, Максимовић, Боровић, Рамовић, Б. Петровић, Ј. Митуљикић и Лазетић.

Подсетимо, црвено-бели су у Дравоград на припреме отпутовали претходне недеље и тамо ће се задржати до 21. јула.

Рутинску победу остварили су и омладинци Црвене звезде који су славили резултатом 8:1.

Голеаду је почео Пантовић са два поготка, а потом су се у стрелце уписали и Лукић и Пиплица. Славољуб Ђорђевић је на почетку другог полувремена шансу дао другој једанаесторици играча, а рафалну паљбу црвено-белих наставио је Великић са два поготка. Матић и Икановић су погоцима у завршници меча ставили тачку на овај дуел.

Стартну поставу чинили су: Катић, Митровић, Н. Савић, Лукић, Благојевић, Пантовић, Одада, Новаковић, Ђорђевић, Бурмаз, Пиплица. Играли су још: Л. Савић, Лазић, Миликић, Писар, Икановић, Тејић, Ајдиновић, Радуловић, Великић, Дедијер.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment