Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Деца са посебним потребама гости Звездиног кампа у Београду

Последња од три смене Звездиног кампа у Београду се ближи крају, а садржајни дан иза југа Маракане украсила је посета Ивана и Ђорђа, двојице дечака из Завода за психофизичке поремећаје и говорну патологију „Проф. др Цветко Брајовић“.

Црвена звезда се, сходно чињеници да је највећи клуб на нашим просторима, труди да, кад год је то могуће, својим присталицама улепша свакодневницу и узврати бар делом за безрезервну љубав. Управо из тог разлога искористили смо леп дан да у Љутице Богдана угостимо двојицу малишана којима је наш клуб у срцу.

Иван и Ђорђе данас су тренирали са вршњацима, а осим фудбалских вештина били су у прилици да уживају у свим привилегијама достпним полазницима Звездиног кампа у Београду. Двојац осмогодишњака је са новим дргарима обавио два тренинга између којих су обишли стадион, али и уживали у бус тури кроз Београд.

По завршетку узбудљивог дана малишани су са усхићењем сумирали импресије.

Било нам је предивно у друштву нових другара. Навијам за Црвену звезду и веома сам срећан што сам имао прилику да тренирам бар један дан у вољеном клубу – рекао је иван на чије се речи надовезао Ђорђе:

Гледам често Звездине утакмице. У најлепшем сећању ми је прошлосезонски дерби у којем смо победили резултатом 2:1. Тражићемо родитељима да нас доведу већ на утакмицу са Судувом.

Подсетимо, Звездин камп у Београду почео је 24. јуна и кроз три смене кроз њега је прошао 221 дечак. Треутно је у току последња смена кампа која се завршава у суботу 13. јула свечаном доделом диплома.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment