Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда победила Звездару, Ебисилио двоструки стрелац (видео)

Фудбалери Црвене звезде тријумфовали су резултатом 2:0 (1:0) у пријатељској утакмици са Звездаром.

 

 

Стручни штаб црвено-белих искористио је прилику да на пријатељској утакмици са Звездаром пружи шансу играчима који нису забележили наступ на мечу са Судувом. Такође, ово је била прилика да на терену први пут видимо двојицу новајлија Томанеа, Жандера, као и голмана Васиљевића.

Два пута по 30 минута одиграле су две екипе, а други део игре обележило је невреме праћено грмљавином.

Утакмица је отворена нападом гостујућег тима. Екипа са Звездаре показала је да је спремна да се надмеће, али ипак није било озбиљније претње након првог напада. Уследио је одговор црвено-белих. Наша екипа напала је у петом минуту преко Павкова, али високи нападач није угрозио голмана Михајловића.

Средином првог дела игре Звезда је имала још једну добру акцију. Расположени Ебисилио је овог пута шутирао са ивице казненог простора, али је лопта отишла мало преко гола. У 21. минуту одличан продор остварио је Симић, који је одлично уочио слободног Крстовића са леве стране, послао му је лопту у простор, али је ударац снажног шпица завршио поред гола.

Након што је Павков у 25. минуту оборен на око 18 метара од противничког гола Ебисилио је сјајно извео слободан ударац, али је добром реакцијом голман Звездара сачувао мрежу.

Уписао је у првих 30 минута игре новајлија Васиљевић неколико добрих интервенција.

Већ у првом минуту другог дела игре Црвена звезда је повела. Сјајним, снажним ударцем са преко 20 метара Ебисилио је затресао мрежу.

Није сметала јака киша која је почела након гола нашим првотимцима да повећају вођство. Након што је Крстовић фаулиран у шеснаестерцу, пенал је успешно реализовао Ебисилио и повећао предност Звезде у 48. минуту.

Уследио је одговор Звездаре, показали су гости зубе у два добра напада, али је Гордић био на месту и сачувао мрежу.

Утакмицу су са трибина пратили и некадашњи фудбалери Црвене звезде Душан Баста и Драган Мрђа.

Шансу су у наставку добили и млади голман Гордић, као и Ивеља и Стојановић који се нашао у улози задњег везног. Занимљиво је било и то да је Вулић одиграо меч на месту штопер.

Добра провера за изабранике Владана Милојевића, које већ у уторак очекује реванш меч првог кола квалификација за Лигу шампиона против Судуве на свом терену у 20:45.

Стадион: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“

Судија: Андрија Стојановић (Београд)

 

Црвена звезда: Васиљевић, Гајић, Стојковић, Вулић Жандер, Ебисилио, Симић, Крстовић, Вукановић, Томане, Павков.

Резерве: Гордић, Стојановић, Ивеља.

Звездара: Михајловић, Андрејић, Ћоровић, Томић, Делевић, Ловрић, Бериша, Мартиновић, Николић, Симић, Ђорђевић Ф.

Резерве: Ђорђевић Н, Милинковић, Тодоровић, Савић, Муса, Димић, Ристић, Шукунда, Станковић, Игњић, Томашевић.

Повезане вести

9 comments

milos rankovic јул 14, 2019 at 12:17

IZGLEDA DA SVI VIDIMO DA JE EBISILIO POSLE MARINA NAJBOLJI IGRAC ZVEZDE SEM TRENERA,PRODASE SAVICA SAD IMAMO DVA IPO STOPERA,STIM STO BABIC DECKO DAN ODMORA NIJE IMAO,EJ IGRAS KVAL
IFIKACIJE NAJBITNIJE TI PRODAJES NEDAJ BOZE DA SE NEKO POVREDI,OVO POSTAJE PROBLEM,STA TERZICU IMAS U GLAVI STA TI JE SAVIC TOLIKO KRIV,MOLIM BOGA DA PRODJEMO U UTORAK INACE CAO I POVEDI TRENERA SA SOBOM

Reply
Estrella Roja јул 14, 2019 at 03:02

Pogledah sad na youtube klipu najzanimljivije detalje meča sa Zvezdarom. Jedimstvena ocena bi bila da se prema Ebisiliju sprovodi mobing od strane dekadentnog trenera i Terze mafije. Čovek je bio perfektan, ne samo zbog evrogola i izvedenog penala, mnogo više zbog pasova koji su u Zvezdi misaona imenica. Takvog igrača nismo registrovali za Suduvu, neka se ova dvojica prozvanih teraju do đavola, neće im biti zaboravljene sve nelogičnosti i nepravde.

Reply
Dragan јул 13, 2019 at 21:18

EBISILIO – kako to gordo zvuči…

Reply
Veteran Sever јул 13, 2019 at 21:23

Bolje rečeno: pravda za Ebisilija!
Ako i posle ovoga, NAŠ NAJBOLJI IGRAČ, ne bude opet u timu, treba jasno i glasno reći: Miloje je jedan od najpokvarenijih trenera u istoriji KK Crvena Zvezda! Kao čovek je rame uz rame sa Teodosić em!

Reply
звездан јул 13, 2019 at 20:41

НАМА ЈЕ ВРХ АКО ПОБИЈЕДИМО СУДУВУ.ХЕЛСИНКИ ЋЕ НАС НАЖАЛОСТ ОДУЧИТИ ОД ФУДБАЛА.НАЈЛОШИЈИ ПРЕЛАЗНИ РОК,МОЖДА МАЛО БОЉИ ОД ОНОГ КАДА СМО ДОВВОДИЛИ ОБРИЋА,РЕЉИЋА

Reply
djordje lotric јул 13, 2019 at 21:25

au sve fudbalski strucnjaci,sta ces reci ako udjemo u ligu sampiona ili ligu evrope?

Reply
Veteran Sever јул 13, 2019 at 23:17

Auuu… Sve Botovi i sendvičari Miloje i Terze zvanih „15 posto“…

Reply
Hadži Dragan NBG јул 14, 2019 at 08:05

Miloje ne sastavlja tim, već Terza. Čim su mu se zamerili Stojković i Savić, Boss ih odstranio iz ekipe. Ebisilio je igračina, ali Miloje mora da forsira njegove omladince, plus one koje mu Terza kaže. Gde su pare od LŠ Terziću? Marš iz Zvezde lopovi.

Reply
Veteran Sever јул 14, 2019 at 10:43

Terza i Miloje polako, ali sigurno „prosipaju mleko“. Troše li, troše kredite… A u sport NE POSTOJI minuli rad. Neophodno je novo i novo dokazivanje i novi rezultati. U protivnom si gubitnik! I to je tako… E sad… I Miloje ima svoje botove koji kažu: Miloje nas uveo u Ligi šampiona! On nas uveo!!?? Bas me zanima kako? Ili Ben i Degenek u onoj utakmici protiv Salzburga gde smo dva puta prešli centar i dali dva gola i da se odigra još 20 utakmica sa
Salzburgom mi bi izgubili svih 20 puta. Sreću smo imali i to je to… Pobedili Liverpul… Milojeva zasluga??? Ili Pavkova koji je uglavnom rezerva kod Miloja i koga je Miloje krajem avgusta terao nazad u Radnički ili da predje u grčki OFI… Ostalo je poznato: dekadentna igra, bunker, ubijanje fudbala, zamena igrača u 90 minutu protiv Lučana nasred Marakane da bi ukrali vreme i sačuvali 1:0 protiv uvek neugodnih Lučanaca… Sad su veliki trener i veliki direktor ušli u konflikt oko procenata sa Savićem, Pavkovim, Stojkovićem, Rodićem, Borjanom(kupujemo golmane kao na traci) i onda se javi onaj mučenik Mrkela koji se ništa ne pita i priča o „izlaznim vratima“… O kvalitetima pomenutih fudbalera moze da se polemiše…ali oni su držali hemiju tima, energiju, zajedništvo.. Odlaskom Savića i verovatno svih ostalih(dovedeni i golman i levi bek… znači „izlazna vrata“ čak i Borjanu, kao i Rodiću). I ko će sada da drži hemiju i energiju, i atmosferu? Ivanić, Milun, Babić, oni stranci koji kao da su pali s kruške… Spala knjiga na dva slova(po pitanju energije) :Gobeljić i Jovičić, a i njima bi trener i direktor što pre da vide leđa…

Leave a Comment